Új filmjének premierjén Michelle Pfeiffer lenyűgözően festett: úgy jelent meg a kamerák előtt, mintha tényleg egy tündérmeséből lépett volna elő. Letisztult szabású, szaténfényű ruhájában az est legszebbje volt, a képeket elnézve pedig tényleg erőlködnünk kell, hogy elhiggyük, már elmúlt hatvan.

Aki emlékszik még a Csillagpor című fantasy filmre, jól tudja, hogy a színésznőnek milyen jól állnak a mesebeli karakterek. Akkor boszorkányt alakított Michelle Pfeiffer, a Maleficent: Mistress of Evil, avagy a Demóna: A sötétség úrnője című Disney-alkotásban pedig a szépséges Ingrith királynő szerepében láthatjuk.

Michel Pfeiffer volt a premier legszebbje

A Los Angeles-i filmbemutatón Michelle Pfeiffer egy lágy esésű, egyszerű vonalú szaténruhát viselt, amely csodásan kihangsúlyozta karcsú alakját. A mályvaszínű kreáció gyönyörűen kiemelte a színésznő kék szemeit és szőke frizuráját, ugyanakkor visszafogottsága ellenére, királynőivé emelte megjelenését.

Michelle Pfeiffer volt az est legszebbje. Képek: Gregg DeGuire/FilmMagic, Kevin Winter, Frazer Harrison/Getty Images.

Bár Angelina Jolie dögös fekete ruhában jelent meg az eseményen, Michelle Pfeiffer lopta a show-t, ugyanis nehéz volt nem rá figyelni, hiszen szinte sugárzott ebben az estélyi öltözékben.

A film főhősnői: Michelle Pfeiffer, Angelina Jolie, és Elle Fanning. Kép: Kevin Winter/Getty Images.

Ha nem tudnánk a pontos életkorát, hatvanas helyett negyvenesnek saccolnánk, de nemcsak fiatalos külseje miatt elbűvölő jelenség a nyolcvanas évek óta ismert és elismert sztár.

A Demóna folytatása hazánkban október 17-én kerül bemutatásra.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés