A sztárok világában, mondhatni, igencsak megszokott, hogy a színésznők, énekesnők gyakorta kés alá fekszenek. A tökéletesség hajszolása mellett az aktuális trendek, valamint bizonyos egészségügyi problémák is a sebészhez vezethetik az ember lányát. Nem feltétlenül kell a teljes ábrázatot átszabatni, sokan megmaradnak egy természetes, visszafogott vonalon, ami valóban szép eredményt ígér. Az orrplasztika cseppet sem ördögtől való, ezek a híres nők finom változtatást kértek a sebésztől, és cseppet sem bánták meg.

hirdetés

A plasztika a modern világ vívmányaként egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ahogy telnek az évek, egyre több beavatkozásra van lehetőség, lassan nincs olyan részlete az emberi testnek, amely ne lenne átformálható feltöltéssel, leszívással vagy sebészkés segítségével. Noha negatív nézetek mind a mai napig léteznek az invazív műtétekkel kapcsolatban, talán mondhatjuk azt, hogy a finom átalakítások már a társadalom által is elfogadottá váltak.

Való igaz, hogy néhányan igencsak átesnek a ló túloldalára, s a plasztikai műtétek sorozata olyannyira átformálja a megjelenésüket, hogy az eredeti vonásaik már-már a feledés homályába merülnek. A negatív példa mellett azonban számos pozitív, finom változtatásokat felsorakoztató eredménnyel is lehet találkozni. Vannak, akiket az önbizalomhiány vezet a profi szakemberhez, míg mások egészségügyi problémáikat igyekeznek orvosolni a műtéttel.

Az orrplasztika cseppet sem ördögtől való, s igencsak érdekes, hogy az eljáráson átesett nők nagy része sokkal hamarabb vállalja fel ezt a típusú beavatkozást, mint például egy mell- vagy éppen hasplasztikát. Tulajdonképpen egyiket sem kell szégyellni vagy tagadni, még annak ellenére sem, hogy a társadalom bizonyos rétege továbbra is elítéli a művi átalakításokat.

A finom változtatás sokszor éppen elegendő ahhoz, hogy a tükörből olyan arc köszönjön vissza, amivel az alany már teljesen elégedett. Habár ezek a híres nők az orrplasztika mellett döntöttek, nem tolták túl az átalakításokat. Finom, mégis látványos a különbség.

Híres nők, akik az orrplasztika mellett döntöttek

Jennifer Aniston

Jennifer Anistont a legtöbben Rachelként ismerték meg, a Jóbarátok című sorozat elképesztő népszerűséget hozott a színésznőnek. A pletykák szerint már igencsak fiatalon kés alá feküdt, az orrát többször műtötték, mire megkapta jelenlegi formáját. Eleinte tagadta, hogy bármiféle plasztikai beavatkozást vett volna igénybe, azonban idővel elismerte, valóban történtek finom átalakítások az orrformáját illetően. Elmondása szerint ez volt élete egyik legjobb döntése. Noha az első műtét állítólag még a hatalmas népszerűség előtt történt, a második beavatkozás hozta meg a várva várt változást, és ez az előtte-utána fotókon is szemmel látható.

Képek: CBS via Getty Images/Vera Anderson/WireImage/Getty Images.

 

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco szintén nyíltan vállalja, hogy az orrplasztika mellett döntött. A gyönyörű színésznő abszolút megőrizte természetes vonásait, az eredmény finom változást eredményezett, a különbség mégis szemmel látható. Nem csupán az orrát szabatta át, mégsem esett túlzásba a műtétekkel. A Women’s Health magazinnak beszélt arról, hogy a plasztikai beavatkozásokat cseppet sem szégyelli, sőt, büszkén vállalja, hogy kés alá feküdt. Ha a sebészkés általi változás valakit magabiztossá tesz, abszolút megéri belevágni a folyamatba, a társadalmi megítéléstől függetlenül. Nem árt persze körültekintően választani plasztikai sebészt.

Képek: Gregg DeGuire/WireImage/Kevork Djansezian/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images/Getty Images.

 

Lisa Kudrow

A Jóbarátok sztárja, Lisa Kudrow egészen fiatalon, már 16 évesen kés alá feküdt, az orrplasztika mellett döntött. A színésznő a The Saturday Evening Postnak mesélt arról, hogy cseppet sem bánta meg, a műtét teljes mértékben megváltoztatta az életét. A középiskola elején csúnyának látta magát, mindezért pedig az orrformáját tette felelőssé. A finom átalakításnak köszönhetően visszatért az önbizalma, természetes kisugárzásából pedig egy fikarcnyit sem veszített.

Kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

 

Tyra Banks

A világhírű topmodell, Tyra Banks szintén fiatalon esett át egy orrműtéten. Alapvetően egészségügyi okokból döntött a beavatkozás mellett, azonban ha már kés alá feküdt, úgy gondolta, miért ne alakíttatná át az orrát olyanra, amilyet igazán szeretne. Úgy gondolja, amíg valaki meg tud maradni az észszerű határokon belül, semmi probléma nincs az eljárásokkal. Ő tényleg nem veszítette el természetes vonásait, gyönyörű lett az eredmény. A People magazinnak beszélt arról, hogy mennyire nem ért egyet az ítélkezéssel, s noha sokan valóban már-már tökéletes külsőt nyernek a genetikai lottón, nem kell szégyellni, ha egy profi sebész alakította át a megjelenést.

Képek: NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images/Rich Fury/Getty Images.

 

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale nem feltétlenül a plasztikai műtétek híve, mégis az orrplasztika mellett döntött. Nem azért feküdt kés alá, mert elégedetlen volt a külsejével, egészségügyi okok miatt kérte egy sebész segítségét. Nehezen kapott levegőt, így orvosi javaslatra történt meg a beavatkozás. Nagyon finom változtatás történt, a színésznő abszolút megőrizte természetes, bájos kisugárzását.

Képek: Amy Graves/WireImage for Diesel/Bruce Glikas/FilmMagic/Getty Images.

 

Cameron Diaz

Cameron Diaz a W Magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy már négyszer törte el az orrát szörfözés közben. Ennélfogva nem csak esztétikai okai voltak annak, hogy kés alá feküdt, az orrplasztika azért vált szükségessé, mert a színésznő igencsak nehezen kapott levegőt. Az eredmény abszolút természetes lett, a színésznő teljes mértékben megőrizte eredeti vonásait.

Képek: Jim Spellman/WireImage/Jeff Kravitz/FilmMagic for Spike TV/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: CBS via Getty Images/Vera Anderson/WireImage/Gregg DeGuire/WireImage/Kevork Djansezian/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images/Rich Fury/Amy Graves/WireImage for Diesel/Bruce Glikas/FilmMagic/Jim Spellman/WireImage/Jeff Kravitz/FilmMagic for Spike TV/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés