A plasztika szó hallatán sokaknak a rémesen elszabott arcok és testek ugranak be elsőre, pedig egy jól megtervezett és kivitelezett korrekciós beavatkozás nem feltétlenül kelt művi hatást. Ezek az ismert nők nem álltak meg egyetlen szépítő műtétnél, viszont a kinézetüket illetően, nem estek irreális túlzásokba. Bőven ötven felett is remekül néznek ki!

hirdetés

Nem mindenkiből válik plasztikrém, aki él a szépészeti eljárások lehetőségével, még akkor sem, ha sebészeti úton javítanak rajta itt-ott, ahol ő maga szükségesnek érzi. Vannak olyanok, akik helyesen mérik fel a változtatások mértékét, egyszerűen érzik, hol a határ, és ez nem is annyira a műtétek számában, hanem azok mikéntjében mérendő.

5 vonzó külsejű nő bőven 50 felett, akikkel nem tolt ki a plasztika

Olykor úgy tűnik, a plasztikával való szépülés olyan, mint az orosz rulett. Még akkor is, ha nagyon top szakemberre bízza magát az ember, adódhatnak komplikációk, illetve senki nem tudhatja, hogy reagál majd a szervezete, milyen gyógyulási folyamattal kell számolnia. Bár az előzetes vizsgálatokból ezek a tényezők azért biztonsággal feltérképezhetők.

A rémes végeredményhez általában hozzátesznek a páciens felől érkező irreális elvárások is, melyek gyakran elrugaszkodnak az anatómiai alapoktól, ezért aránytalanságot okoznak.

Ám sok olyan nő akad, aki nem akar teljesen átalakulni, alapvetően elégedett önmagával, csupán apró tökéletesítés céljából él a plasztikai beavatkozások lehetőségeivel. Itt-ott korrigáltatják a vonásaikat, testrészeiket, vagy egyszerűen csak szeretnék frissebbnek, fiatalosabbnak látni a bőrüket. Képgalériánkban olyan ismert nőket gyűjtöttünk össze, akikkel nem babrált ki a plasztika, sőt, feljavította az egyébként is vonzó és fiatalos megjelenésüket. Egyikük sem fest úgy, mint egy műanyagbaba!

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images/Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés