Courteney Cox azon kevés celebek közé tartozik, akik nyíltan bevallották, hogy plasztikáztattak, de ő azt is hozzátette, hogy megbánta. Tény, hogy néhány éve elég rossz bőrben volt a színésznő, a New Beauty magazinnak adott három évvel ezelőtti interjújában pedig azt nyilatkozta, hogy amikor tükörbe nézett, nem önmagát látta.

Courteney Cox megbánta a plasztikát

Courtney azt is hozzátette, hogy a képeken sokkal rosszabbul nézett ki, mint a valóságban, és ez arra motiválta, hogy a botox helyett inkább a természetes vonásait hangsúlyozza. Úgy érzi mostanra elfogadta, hogy mindennek lejár az ideje, de erre nem feltétlenül kell szomorúan tekinteni. Mint sokan, ha botoxról van szó, ő is elvetette a súlykot, de szerencsére úgy döntött, hogy nem ismétli meg a beavatkozásokat.

A színésznő esetében azért is sajnálatos a túlzásba vitt botox, mert igazi természetes, klasszikus szépség volt. Karrierje modellként indult a 80-as években, az egyik legnagyobb modellügynökség a Ford alkalmazta. Az egyetemen építészmérnöki szakra járt, közben hobbiból modellkedett. A nagy áttörést Bruce Springsteen, Dancing in the Dark című videoklipje hozta számára ’84-ben, ahonnan egyenes út vezetett különböző magazinokba, de számos kozmetikai reklámban is szerepelt. Közben színészetet is tanult, kisebb szerepek után a sikert hozó produkciók is egymás után jöttek.

Nem mondjuk, a színésznő ötvenöt évesen is jó formában van, az pedig természetes, hogy ebben a korban már nem úgy néz ki az ember, mint húsz évesen. De tény, hogy a kezelések nélkül most talán jobban is kinézhetne.

Kiemelt kép: Getty Images/Nicholas Hunt.

  • Megosztás:
hirdetés