A mellnagyobbítás egyidőben hatalmas trendnek számított, majd később alábbhagyott a népszerűsége. Manapság ismét fellángolt a ciciátalakítás iránti hajlandóság, ám sokakat elrettentenek a nem túlzottan szép, természetellenes mellplasztika-eredmények. A híres nők többsége bátran vállalja a beavatkozást, ám előfordul, hogy túlzásba esnek az átalakítással. Ezek a hölgyek ezzel ellentétben finom változtatást kértek, gyönyörű, természetes lett a műtét eredménye. Előtte-utána képeken mutatjuk a különbséget.

hirdetés

A híres nők körében igencsak elterjedt a plasztika, sokan csak apró változtatásokat kérnek a sebésztől, míg mások teljesen átszabatják megjelenésüket. Legtöbbször a félresikerült műtétekről esik szó, miközben vannak olyanok is, akik megmaradnak a természetességen belül. A plasztika cseppet sem ördögtől való dolog, sőt, lehetőséget biztosít az önbizalom növelésére, az apró szépséghibák korrigálására.

Ezek a híres nők cseppet sem tolták túl a plasztikát, megnagyobbíttatták melleiket, amelyek roppant természetesnek hatnak.

 

A szép, ízléses mellplasztika egy létező dolog

Bár a legtöbbeknek a mellnagyobbításról a luficicik jutnak eszébe, egy ízléses határokon belül mozgó szépészeti beavatkozás cseppet sem ördögtől való. Rengeteg nő elégedetlen a testével, amihez számtalan alkalommal nem a súlyfelesleg járul hozzá, sokkal inkább bizonyos területek zavarják az illetőt. Az orr, a szemhéj, a fenék, az ajkak és a mellek sokak számára okoznak önbizalomhiányt. A genetikával nem lehet harcolni, azonban az orvostudományt segítségül lehet hívni, ha valaki változtatni szeretne a megjelenésén.

Egyidőben hatalmas népszerűségnek örvendett a mellnagyobbítás, amit nem csak azok a nők vállaltak be, akik valóban önbizalomhiánnyal küzdöttek a melltartóméretük miatt. A trend alábbhagyott, ám az elmúlt időszakban újult erővel tért vissza. Manapság azonban nem feltétlenül az a „divatos”, ha hatalmas kebleket varázsol az orvos.

A csinos, feszes, természetesnek ható eredményt a legtöbb esetben csepp alakú implantátummal érik el. Ez abban különbözik a korábban ismert és elterjedt kerek verziótól, hogy sokkal kevésbé látványos és jobban igazodik az alakhoz. Nem mindenkinek áll jobban a fentről lefelé szélesedő típus, az eredeti mellforma és az alkat dönti el, hogy melyiket ajánlja a sebész.

 

Kiemelt kép: Neilson Barnard/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés