Különleges ruha ide vagy oda, a híres nők is beleszaladnak abba, hogy bizonyos eseményekre egyforma szerelésben érkeznek. A legtöbb esetben nem ugyanakkor viselik az azonos kreációkat, ám az is előfordul, hogy egy időben jelennek meg kísértetiesen hasonló öltözékben. Az, hogy ez a szituáció cikivé vagy inkább menővé válik, már csak és kizárólag azon múlik, hogy ők maguk hogyan kezelik a helyzetet.

hirdetés

Ez a ruha garantáltan nem jön veled szembe az utcán! Nos, ez még a méregdrága dizájnercuccok esetén sem feltétlenül igaz, bár lehet, hogy az utcán valóban nem jött szembe senkivel az adott darab, egy-egy eseményen azonban igenis felbukkant az azonos kreáció. A híres nők stylistok segítségével választják ki az alkalomhoz leginkább passzoló szettet, és bizony-bizony megesik, hogy mások is ugyanarra a szerelésre teszik le a voksukat.

Sokan kisebb időeltolódással, más-más eseményeken viselik ugyanazt a ruhát, míg az is előfordul, hogy ugyanakkor veszik fel az azonos kreációt. Ilyenkor még mindig ott az esélye, hogy csak utólag döbbennek rá, más is ezt a ruhát választotta. Megesik az is, hogy a kamerák kereszttüzében veszik észre a hasonlóságot, ahogy Shakira és Pink is.

Ők profi módjára kezelték a helyzetet, jót nevettek rajta és közösen pózoltak a fotósok előtt Balmain bőrruhájukban. Emily Ratajkowski és Sara Sampaio sem beszélt össze, amikor ugyanazt a darabot választotta. Ők is magabiztosan, ölelkezve álltak modellt a gyönyörű sárga ruhában.

Ezek a híres nők egyforma kreációt választottak, de mégis, kinek állt jobban az adott ruha?

Az öltözékkel nem csupán a személyes stílus fejezhető ki, a személyiségről is sokat elárul a választott darab. A hírességek mindig igyekeznek egyedi ruhákban megjelenni a vörös szőnyegen, ám sokszor nem az általuk viselt kreáció varázsa teszi emlékezetessé a pillanatot, hanem az, hogy másvalaki ugyanolyan szettben jelenik meg az adott eseményen.

Az az igazán érdekes, hogy sokszor olyan nők is ugyanarra a ruhára szavaznak, akiknek egyébként teljes mértékben eltérő az ízlése. Így tett többek között Rihanna és Julia Robert is. Rihanna mindig extravagáns, dögös holmikban érkezik, míg az 54 éves színésznő megjelenése sokkal inkább kifinomult, nőies vonalon mozog. A csodás Gucci-tervezésre azonban nem tudtak nemet mondani.

 

Az átlagos mindennapokban, a fast fashion virágkorában teljesen megszokott, hogy azonos ruhadarabok tűnnek fel az utcán időről időre, ám a vörös szőnyegen ez sokkalta ritkább jelenség.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés