A híres nők közül sokan csak ritkán választják a kontaktlencsét, de miért is tennék, hiszen elképesztően jól néznek ki szemüvegben, a megfelelő keret abszolút feldobja a megjelenésüket. Bár apró részlet, mégis elegáns, kifinomult kiegészítőként működhet.

hirdetés

Híres nők szemüvegben: a megfelelő keret tényleg öltöztet

Sokan vállalják be inkább a kontaktlencsét, minthogy szemüveget kelljen viselniük. Pedig a megfelelő keret kifejezetten öltöztet és stílusossá teszi a megjelenést. Apró részlete ugyan az összképnek, azonban tökéletes eleme lehet az elegáns és nőies stílusnak. Természetesen célszerű az arc formájához, a személyes stílushoz igazítani a szemüveg dizájnját. A jól eltalált fazon és a keretszín megalapozza a sikkes összhatást.

A híres nők gyakran változtatnak a megjelenésükön. Sokan rendszeresen variálják a frizurájukat, de a ruhatár felfrissítése sem ritka a hollywoodi sztárok körében. A szemüvegekkel is hasonló a helyzet. Vannak, akik már régóta szemüveget viselnek, másoknak pedig nincs is szüksége látássegítő kiegészítőre, szimplán a divat kedvéért vállalják be időnként a nulldioptriás verziókat.

A galériában mutatunk néhány ismert hölgyet, akinek elképesztően jól áll a szemüveg. Az ő példájuk is remekül mutatja, hogy a megfelelő keret valóban öltöztet és feldobja a megjelenést.

 

Bár az összképben csupán apró részletnek tűnik a szemüveg, olyan nagy mértékben befolyásolja a kisugárzást és a megjelenést. A szemüvegtrendek hasonlóképpen változnak, ahogy a divat, ráadásul ugyanúgy, ahogy az öltözködésnek, a szemüvegnek is tükröznie kell a személyiséget, nem árt, ha passzol a személyes ízléshez.

Régi tévhit, hogy a szemüveg lerontja a nőies megjelenést, érdemes úgy kezelni a helyzetet, hogy ez is egy pluszlehetőség az önkifejezésre és a stílus egyedivé formálására. A híres nők körében általában nem jellemző a szemüvegviselés, hiszen a különböző karakterek megformálásához sokszor félre kell tenniük a sikkes keretet. Ám sokan még ennek ellenére sem szavaznak a kontaktlencsére, lazán bevállalják a menő, trendi fazonokat.

Egy-egy szemüveg teljesen megváltoztatja a kisugárzást és a külsőt. Pontosan emiatt célszerű olyan keretet választani, ami passzol a személyiséghez és az egyéni ízlésvilághoz. Az sem hátrány, ha a meglévő ruhatárral könnyedén összehangolható a keret, ugyanis minden egyes szemüvegnek megvan a maga stílusa, amit mindenképpen érdemes figyelembe venni. A hírességek remek inspirációként szolgálnak egy-egy keretválasztás előtt, a legtöbben profiként zsonglőrködnek a menő, trendi szemüvegkeretekkel.

Kiemelt kép: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés