Emily Ratajkowski nem a visszafogottságáról híres. Szeret feltűnést kelteni, és a merész ruhadaraboktól sem riad vissza. A 29 éves modell most retró fazonokban pózol, ám a villantás ez alkalommal sem maradhatott ki.

hirdetés

A népszerű modell a bevállalósak közé tartozik, és amikor csak alkalma nyílik rá, megmutatja formás testét. Az Instagram-oldala is erről árulkodik, hiszen sokszor pózol fürdőruhában, vagy anélkül. A vörös szőnyegen is szívesen visel kihívó ruhákat, és számtalanszor jelent már meg alig semmiben. Ám mégis van valami stílusosság a villantásaiban, elvégre azt el kell ismerni, hogy a megjelenése valahogy mégsem közönséges.

Emily kedveli a régebbi fazonokat, és sűrűn választ olyan ruhadarabot, amely a nyolcvanas-kilencvenes években volt népszerű. Az újragondolt retró ruhákat sikkesen építi be az öltözékébe, így a végeredmény mindig frissnek tűnik. Most nem csak a szexi kreációk viselésére vállakozott, hanem a megalkotásukban is részt vett.

Emily Ratajkowski a ’80-as évek dögös darabjaiban

A dögös modell többször is tervezett bizonyos márkáknak, és a Nasty Gal márkával már tavaly is volt kollaborációja. Akkor nyári ruhákat alkotott a brandnek: a kollekciója magas derekú nadrágokból, mintás pólókból és nőies ruhákból állt.  Most viszont kicsit vadabb megoldásokat álmodott meg Emily.

A darabokban keverednek az Emily-re jellemző stílusjegyek: úgy, mint a vagányság, merészség és a nyolcvanas évek ikonikus fazonjai. Így az őszi-téli kollekciót a zebramintás kreációk, valamint a flitteres és bőr anyagok jellemzik. Ezek minden mennyiségben megtalálhatóak a Nasty Gal listáján, hiszen a visszafogottság egyáltalán nem szerepelt a szempontok között.

A mély dekoltázs és a különleges kivágás csak még vagányabbá teszi az elkészült darabokat.

 

A bőr nagyon népszerű idén ősszel, de a Nasty Gal ezt az anyagot is vagányabbá tette, ugyanis színes bőrhatású nadrággal és ruhával rukkolt elő.

 

A kollekció különlegessége, hogy nem csak vékony lányokra tervezték, hiszen minden darab kapható pluszos méretben is.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képek a cikkben: Nasty Gal. 

  • Megosztás:
hirdetés