Hilary Duff a korai kétezres évek egyik legnépszerűbb tinisztárja volt, mára pedig olyannyira megváltozott a stílusa, hogy szinte rá sem lehet ismerni a 34 éves színésznőre. Régebben a korszak minden egyes trendjét beletömörítette szettjeibe, ettől rendszerint kaotikusan festett az összkép. Mostanság egy sokkal kifinomultabb, nőiesebb vonalat képvisel.

hirdetés

Hilary Duff igencsak fiatalon vált világhírű színésznővé, bárhová is ment, fotósok hada igyekezett lencsevégre kapni. Szinte mindegy volt, hogy vörös szőnyeges rendezvényről vagy egy könnyedebb, egyszerűbb megjelenést igénylő eseményről volt szó, a fiatal Hilary kaotikus szetteket állított össze, a darabok kicsit sem passzoltak egymáshoz.

 

Azt azért fontos megemlíteni, hogy a kétezres években sok borzalmas trend látott napvilágot, ami egy hirtelen népszerűvé vált, még kiforratlan stílusú kamasz számára valószínűleg nem könnyítette meg az öltözködést. Hilary Duff akkoriban még a divat követését tartotta elsőrendűnek, így főként a csípőnadrágok, a hasvillantó felsők, valamint az előnytelen színkombinációk és minták tömkelegéből szemezgetett.

 

Hilary Duff igazi farmernadrágos lány volt, a legtöbb alkalommal csípőfazonú farmert viselt. Rendszerint halmozta a rétegeket, de az akkor roppant trendi bizsukkal sem bánt csínján. Imádta a kalapokat, mindenféle verzióban megtalálható volt egy-egy sapka a ruhatárában. Az teljesen mindegy volt, hogy ez passzolt-e az aktuális szetthez, ő bátran viselte. Akkori stylistjai igyekeztek a hétköznapokban is tinibálványhoz méltó külsőt varázsolni neki úgy, hogy Hilary a híres szerepeit idézze meg öltözékével.

 

Természetesen azt sem szabad elfelejteni, hogy mindeközben Hilary Duff felnőtt nővé érett, jelenleg három gyermeket nevel, és az idő múlásának éppúgy köszönheti stílusának átalakulását. A divat folyamatosan változik, a színésznő mindig igyekszik ehhez igazítani megjelenését. A korai kétezres évek zsúfolt, túlzó szettjeihez képes a mai modern, minimalista és visszafogott trendek egészen más hatást keltenek. Ám megjelenésében az is tetten érhető, hogy már magabiztosan tudja, mi áll jól neki, és kiforrott ízléssel rendelkezik.

Hilary Duff felnőtt nővé érett, ezzel együtt stílusa is teljes mértékben átalakult

A 34 éves Hilary Duff új külsőre tett szert az évek során. Szinte rá sem lehet ismerni az egykori tinisztárra, bár ettől függetlenül nem szűnt meg igazán önmaga lenni. Az alapvető stíluselemeket megtartotta, csupán finomabbá, nőiesebbé formálta az elmúlt években.

 

Még mindig imádja a mintás holmikat, ám már cseppet sem esik túlzásba velük, felhagyott az össze nem illő motívumok kombinálásával. Hihetetlenül ízlésesen bánik a feltűnőbb darabokkal is.

 

Sokszor visel visszafogottabb, púderes árnyalatokat. Ezeket a szetteket egy erőteljesebb sminkkel dobja fel, ám azzal sem esik át a ló túloldalára. Rendkívül ízléses összhangot sugall a megjelenése.

 

Manapság sokkal többször látni szoknyában a 34 éves színésznőt, mint korábban. Ezek a nőies darabok egy visszafogottabb, kifinomultabb vonalat képviselnek, mégis tökéletesen passzolnak Hilary egyedi stílusához.

 

A farmernadrágról nem tudott lemondani, ám ahogy véget ért a csípőfazonok trendje, ő is a magasabb derekú darabokra tért át. A hasvillantó pólókat ugyancsak hanyagolja, nőies, finom felsőkkel párosítja a dögös nadrágokat.

 

Kiemelt kép: Bill Davila/FilmMagic/Astrid Stawiarz/Getty Images for SiriusXM/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés