Az Apád-anyád idejöjjön! szőke mostohája elképesztően sikkesen öltözik. Elaine Hendrix stílusa remek érzékkel vegyíti a nőies és a vagány részleteket.

hirdetés

Elaine Hendrix stílusa izgalmas és egyedi

Elaine Hendrix arca sokak számára lehet ismerős, az 52 éves színésznő az egyik nagy klasszikus, az Apád-anyád idejöjjön! című családi film egyik főszereplője volt. Az évek múlásával nem sokat változott, néhány finom ránctól eltekintve éppen úgy fest, mint az 1998-as kasszasiker megjelenésekor.

A filmbéli stílusa abszolút a sikkes eleganciát képviselte, a kifinomult darabok a való életben sem állnak távol tőle. Azonban a könnyed, nőies holmik mellett mást is szívesen kipróbál, gyakran kísérletezik a különlegesebb irányzatokkal.

A színésznő igazi divatkaméleon, gyakorlatilag mindenféle stílust imád, és gyakran változtatja megjelenését. A közönség láthatta már kifinomultan nőies, elegáns és vagány darabokban, de a sportos, lezser összeállítások is jól passzolnak hozzá.

A galériában megnézheted, milyen változatos és izgalmas Elaine Hendrix stílusa.

 

A színésznő most 52 éves, azonban mit sem változott az elmúlt években. Izgalmas stílusa, nőies kisugárzása és kortalan szépsége mellett őszinte fotóiért is kedvelik a rajongók. Gyakran posztol magáról smink és filter nélküli képeket, cseppet sem szeretné a tökéletesség látszatát kelteni.

Stílusával szintén arra törekszik, hogy megmutassa, nem kell egyetlen dolognál leragadni. Bátran kísérletezik a különböző irányzatokkal, gyakorlatilag minden alkalommal más és más vonalon mozog a megjelenése. Imádja a divatos, különleges darabokat, kisugárzása és személyisége éppen ettől olyan egyedi.

Habár simán felvállalja smink nélküli arcát, a fontos események alkalmával a sminkre is hatalmas hangsúlyt helyez. A legapróbb részletekig kidolgozza megjelenését, a kiegészítők mellett a makeup árnyalatai és merészsége is tökéletesen passzol az aktuálisan viselt ruhához.

Sokan úgy gondolják, ötven felett a miniszoknya vagy a tornacipő nemigen fér bele a ruhatárba, Elaine Hendrix azonban abszolút mást gondol a merészebb darabok viseléséről. Minden alkalommal bebizonyítja, hogy a sikkes stílus bizony kortalan, tiltólistás darabok pedig nem léteznek.

Kiemelt kép: Araya Doheny/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés