A pink haj általában vadóc frizuraként van elkönyvelve, amit a legtöbben csak extravagáns stílusú fiatalokon tudnak elképzelni. Bár Helen Mirren leginkább a természetes hatású, ezüstösen csillogó ősz frizura híve, korábban már bebizonyította, hogy a rózsaszín tincseket is lehet mesébe illő eleganciával viselni. Nem ő az egyetlen a sztárok között, aki ízléses formában próbálta ki a rágógumiszínű hajat, de kétségkívül ő volt az, aki új szintre emelte a rózsaszín tincsek viselését.

hirdetés

A kor csak egy szám – szokták mondani. Helen Mirren ezt rendszeresen be is bizonyítja. A 76 éves színésznő elképesztő karriert tudhat maga mögött, és a mai napig hihetetlen energiával és szenvedéllyel űzi mesterségét. Rendkívül aktív, és mindig kirobbanó formában van, ez az ünnepi gálákon való megjelenésein is látszik. Ruhaválasztásai páratlan stílusérzékéről tanúskodnak, de egyszerű, rövid frizuráival sem szokott mellélőni.

Bár ragaszkodik a jól bevált szabásokhoz, a klasszikus divatelemekhez, és az elegancia kifinomult stílusjegyeihez, olykor bátran kísérletezik modern újításokkal. Először 2013-ban, majd 2019-ben jelent meg pink hajjal a közönség előtt, és mindkét alkalommal sikerült eloszlatnia azt a tévhitet, miszerint a természetellenes hajszínek bizonyos kor felett már nevetségesen mutatnak. Nem, egyáltalán nem! Csak tudni kell sikkesen tálalni!

Helen Mirren kifinomultságához még a pink haj is jól passzolt

A színésznő nem próbálja palástolni korát, azonban energikus pezsgésével és vonzó kisugárzásával akarva-akaratlan azt érezteti az emberrel, hogy megállt körülötte az idő. Ő az, aki az ősz hajat is kellő méltósággal, magabiztossággal és eleganciával tudja viselni, de az ideiglenesen bevállalt pink frizura sem hatott ordítóan kirívónak rajta.

Mióta felvállalta őszülő tincseit, sok sztár követte a példáját, de a rózsaszín haj szeretetével sem maradt egyedül. Számos híresség tett már próbát a rikító hajszínnel, közülük Pink, az énekesnő lehetne a listavezető, aki éveken át kitartott a pink árnyalat mellett, ami különleges stílusjegyévé vált.

 

A kellemes, cseppet sem tolakodó eperszőke tónusok gyakran bekerülnek a divat vérkeringésébe, és nem csak arra alkalmasak, hogy segítségükkel drasztikusan megújuljon az ember, hanem a nőiességnek is képesek hangsúlyt adni.

Kiemelt kép: Thomas Niedermueller/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés