Adele az elmúlt években még akkor is feltűnést keltett, ha épp nem szeretett volna. Hatalmas stílusfejlődésen ment keresztül, időközben elhagyta a bájos, de kissé drámai szabásokat, és ragyogó dívává változott. Bár mindig mesterien bánt a fazonokkal, most sokkal merészebben válogat a nőies és elegáns kreációk közül.

hirdetés

Adele hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. Az énekesnő több mint 45 kilós fogyása után kívül-belül csúcsformában van. Egészséges kapcsolatot alakított ki a testével, megnőtt az önbizalma, és egyensúlyba került önmagával. Ám ez a változás nem most kezdődött el, évről évre bontogatta ki gyönyörű pillangószárnyait – bár hozzátesszük, az énekesnő mindig is csodás, stílusos nő volt, csak nem érezte jól magát a bőrében, ez pedig kívülre is átsugárzott.

A korábbi zárkózott, szorongó énjének ma már nyomát sem látjuk, sokkal magabiztosabb és vibrálóbb a személyisége, nyitottságát pedig az öltözködése is visszatükrözi.

Az énekesnő eleinte nem kifejezetten számított jól öltözöttnek. Mivel nem volt rendben önmagával, hajlamos volt zsákfazonú, fekete lebernyegekkel eltakarni az alakját. Idővel azonban megnőtt az önbizalma, jobban megismerte az adottságait, és bevetette a karcsúsító fazonokat.

Rátalált a színpadi, elegáns, nőies stílusára, ám még mindig nagy szerepet játszott a ruhaválasztásaiban az, hogy elégedetlen volt önmagával. Többnyire mell alatt szabott kreációkat viselt, melyek csodásan álltak rajta, de érezhető volt, hogy a hosszabb, lágy esélyű estélyi ruhák a biztonságos csigaházat jelentik számára. Ezért nem is nagyon kísérletezett másfajta szabásokkal.

Adele nem csak külsőleg, lelkileg is sokat változott, és ez kihat a stílusára

Adele ruhatára fokozatosan alakult át, ahogy ő is kezdett feloldódni belül. Amikor elkezdett megszabadulni a plusz kilóktól, és ez sikerélményt adott számára, áttért a derékvonalának hangsúlyozására. A zsákfazonok és a mell alatt szabott darabok apránként kikoptak a ruhatárából. Arányos homokóraalkattal rendelkezik, aminek megtanulta észrevenni az előnyeit. Egyre inkább kilépett a komfortzónájából, és már a csillogóbb, rövidebb fazonú kreációkat is bevállalta.

 

Az énekesnő megjelenése mindig a lenyűgöző frizurákkal, sminkekkel teljes. Dús, szőke haját a fodrászok sokszor fésülték látványos kontyba, amitől csak még előkelőbbé, kifinomultabbá vált az elegáns összkép. A vintage sminkek nagyon jól állnak neki, a vörös rúzzsal kombinált cicaszem csodásan kiemeli gyönyörű bőrét. Ezzel a sminkstílussal nagyszerűen megidézi az ötvenes évek legendás színésznőit.

Adele stílusa rengeteget fejlődött az elmúlt pár évben, rátalált önmagára, és az öltözködésén is érződik, hogy már nem fél megélni a nőiességét. Ízléses összeállításait látványosabb, merészebb fazonokkal bővítette. Életmódváltását követően  rákapott a nőies, csinos alakformáló szabásokra, melyek mesterien hangsúlyozzák karcsú derekát. Bár korábban is lenyűgöző ruhákat viselt, most sokkal változatosabban variálja az elegáns ruhakialakításokat.

Az alakkarcsúsító trükkökre már nincs szüksége, hiszen az elmúlt évben Adele életmódot váltott, egészségesen étkezik, és rendszeresen edz. A mozgás a mindennapjai részét képezi, úgy érzi, hogy ez segít levezetni a stresszt, illetve sokkal magabiztosabbá vált a segítségével.

Mostanában már többször visel rövidebb szoknyát, ruhát, ahogyan az alakkövető fazonok száma is megszaporodott a ruhatárában. Ennek ellenére a kerüli a kihívó villantásokat, valamint a túlzottan merész darabokat. Nőies alakját finoman, visszafogottan hangsúlyozza.

 

Kiemelt kép: NBC / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés