Hosszas huzavona után végül megtartották a 78. Golden Globe díjátadó gálát, és azért érezhető volt, hogy a legtöbb színésznő alig várta, hogy végre gyönyörű estélyi ruhában pompázhasson, tetőtől talpig kirittyentve. Akadtak azonban fura ruhaválasztások, például Margot Robbie nem spilázta túl az eleganciát, akár egy szimpla vacsorára is érkezhetett volna ebben a szerelésben, míg olyan is volt, aki pongyolára hajazó akármit kapott magára, vagy lámpaburának öltözött.

hirdetés

Rendhagyó módon, idén sok híresség webkamerán keresztül csatlakozott a gálaműsorhoz, a díjazottakat kihirdető sztárok azonban a vörös szőnyegen is végigvonulhattak.

A nagyszabású díjátadó ünnepségek esetében már szinte hagyomány, hogy nem csak a legremekebb filmalkotások, hanem a gálán felvonultatott estélyi ruhaköltemények is reflektorfénybe kerülnek.

Különösen most, a járványhelyzet idején, amikor a neves divatházaknak alig akad alkalmuk megszellőztetni a couture kreációikat, valahogy számítottunk rá, hogy sokan alaposan átgondolják majd a ruhaválasztást. Többségében valóban gyönyörű fazonokkal rukkoltak elő, ám néhány mellényúlás is akadt azért.

Margot Robbie ruhája is baklövésnek bizonyult az idei Golden Globe díjátadó gálán

A gyönyörű Margot Robbie persze, bármit vesz fel, mindig tündököl, de most úgy festett, mintha elfelejtette volna, hogy hova hivatalos.

Bár egy csinos Chanel-ruhát választott az alkalomra, nem az estélyi kreációk közül válogatott, hanem a divatház tavaszi-nyári ready-to-wear kollekciójából. A fodros ruhácska ugyan jól festett a színésznőn, de sem az anyaga, sem a mintázata nem bizonyult túl elegánsnak egy vörös szőnyeges eseményhez.

 

A 48 éves Maya Rudolph szintén nagyon mellényúlt a Valentino pongyolaszerű, virágos ruhájával. A stylist, Rebecca Grice valószínűleg csak azt vette figyelembe, hogy idén a virágminta és a kényelmes, lenge fazon egyaránt divatos, viszont az eleganciára már nem sokat adott. Kiszemezgettünk még pár félresikerült ruhaválasztást, ami vagy a fazonja, vagy az anyaga, esetleg a mintázata miatt nem aratott nagy sikert.

Kiemelt kép: Christopher Polk/NBC/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés