A Golden Globe-gála nem csak a filmekről, díjakról és sikerekről, hanem egy kicsit a ruhákról is szól. Egy ilyen eseményen az elegáns és stílusos megjelenés egyaránt lényeges, ám idén szép számmal akadtak olyanok, akik nem igazán feleltek meg ennek a követelménynek. Nagy szívfájdalmunkra, a stílusikonként magasztalt színésznők közül is benézték páran az estélyi megválasztását.

hirdetés

Magyar idő szerint hétfő hajnalban, 77. alkalommal osztották ki a Golden-Globe-díjakat Los Angelesben. Az Oscar-díj előszobájaként is emlegetett jeles gálán ugyan nem a ruháké a főszerep, azért kevés olyan ember akad, aki ne alkotna véleményt az ott felvonultatott estélyikről, és izgalmas fazonkreációkról.

A Golden Globe félrement és túlgondolt ruhái: most Jennifer Lopez sem csípte el a stílust

A ruhafelhozatal idén nem mondható túlzottan erősnek: voltak, akik túlgondolták a divatot, és olyanok is akadtak, akik a szexi fazonokkal, vagy épp a retró hangulattal nyúltak mellé.

Sajnos olyan színésznők is bakiztak most, akik egyébként többször bizonyították már, hogy csalhatatlan a stílusérzékük, ám úgy tűnik, ez nem teljesen igaz, most épp rossz passzban érte őket a gála. Cate Blanchett például, hozta a tőle megszokott eleganciát, de az estélyi ruhája inkább jelmezre hajaz, a nyakatekert fazon nem bizonyult szerencsésnek. Jennifer Lopez pedig egy gigantikus masninak öltözött.

 

Kiemelt kép: Steve Granitz/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés