Ezek a megosztó ruhák nem különösebben nyerték el a rajongók tetszését, bár idén mintha kritikusabb lett volna a közönség a sztárok ruhaválasztásaival kapcsolatban. Mutatjuk, melyek azok a kreációk, amiket lelombozónak talált a nagy többség.

hirdetés

Megosztó ruhák a vörös szőnyegen: idén ezek a kreációk váltak emlékezetessé

Néha még a hírességek is mellényúlnak a ruhaválasztásaikkal. Előfordul, hogy valaki olyannyira egyedi és különleges szeretne lenni, hogy tulajdonképpen éppen ezért esik át a ló túloldalára. Persze gyakran a stylist gondolja túl az összképet, ám a rajongók határozottan a sztárokat rohanják le kommentjeikkel. Idén nem történt olyan hatalmas, igazán emlékezetes divatbaki, a közönség mégis elképesztően kritikus volt. Még olyan hírességek is kaptak hideget-meleget, akik egyébként az esetek 99%-ában irtó sikkesen lépnek a fotósok elé.

A dresszkód általában adott, ám az egyértelmű, hogy mindenki szeretne kitűnni a tömegből. Éppen ezért sokan feszegetik a határokat és olyan estélyikbe bújnak egy-egy esemény alkalmával, amely már inkább mellényúlásnak számít. Az efféle darabok is emlékezetessé válnak, no de nem abban a formában, ahogy azt a viselőjük szerette volna. A galériában mutatjuk, hogy idén melyek voltak a legmegosztóbb ruhák a vörös szőnyegen.

 

Noha Kristen Stewart az elmúlt időszakban többször megvillantotta nőies, visszafogott ízlését, a legmegosztóbb ruhákat felvonultató listáról idén sem maradhatott le az ő neve. Számtalan alkalommal sokkolta már a közönséget merész választásaival, ízlése rendkívül egyedi és megosztó. Általában nem csak az összeállítás az, ami sokaknál kiveri a biztosítékot, sminkjével és frizurájával szintén feltűnést szokott kelteni a színésznő.

Idén valahogy sokkal kritikusabb hangulatban voltak a rajongók, még a legapróbb részletekbe is belekötöttek. Olyan sztárok osztották meg a véleményt megjelenésükkel, akik egyébként minden alkalommal tökéletesen hozzák a kifinomult sikket. Nicole Kidman például egy hatalmas rózsa miatt kapott durva kritikákat az Oscar-gála után, ahogy Eva Longoria ruhaválasztása is kommentcunamit indított el a közösségi médiában a díjátadó után.

Azt azonban nem árt szem előtt kell tartani, hogy mindenkinek más tetszik, ezért, míg egyik ruha sokak szemében divatbaki, mások ugyanarról azt gondolják, hogy egyedi és ütős választás. A megosztó darabok sokszor nem csupán a külcsín miatt válnak megosztóvá, rengeteg alkalommal az előnytelen szabás az, ami elrontja az összhatást. Idén nem történt igazán jelentős, emlékezetes baki a vörös szőnyegen, mégis sokan fejezték ki nemtetszésüket egy-két kreációval kapcsolatban.

Kiemelt kép: Tristar Media/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés