Nem kellett sokat várni arra, hogy Emma Corrin modellként is megcsillanthassa tehetségét. Valahogy sejteni lehetett, hogy a 24 éves színésznőre hamar le fognak csapni a divatmárkák.

hirdetés

Emma Corrin a Netflix sikerszériájában, A korona című sorozat negyedik évadában tűnt fel Diana hercegné szerepében, ahonnan egyenes út vezetett a Vogue címlapjához. Összeszámolni is nehéz, hány magazin borítóján és divatanyagában jelent már meg a fiatal színésznő – csak hogy néhányat említsünk, a Glass, a GQ, Az Issue, az Elle, a Marie Claire, és a Glamour is készített már vele fotósorozatot.

A képeket elnézve, Corrin jól alakítható, különleges karakter, a retró divat sem áll tőle távol, így borítékolható volt, hogy a modellkarrier kapuja is kitárul előtte. A Buffalo Zine tavaly arra is rámutatott, hogy a színésznő férfiszerepben éppúgy megállja a helyét.

A sokoldalúság és a formálhatóság nem csak a színészet terén, hanem a divat világában is kincset ér, így el tudjuk képzelni, hogy a fiatal hölgynek hamarosan tele lesz a padlása a felkérésekkel. Tavaly a Miu Miu ünnepi kampányában mutatkozott be modellként, most pedig a tavaszi reklámfotókon kapott helyet.

Emma Corrin a Miu Miu arca

A Miu Miu ünnepi kollekcióját bemutató tavalyi fotósorozatban olyan alakok mellett tűnt fel a fiatal színésznő, akikre ikonként tekint a divatház. A 2021-es tavaszi-nyári kampányban sem egyedül jelenik meg Corrin, a márka ismét a művészeti, a zenei, és a színészi pálya, valamint a divatvilág kiemelkedő tehetségei közül válogatta össze modelljeit.

Így a színésznőn kívül Chloe Blanchard modell, Allison Katz festőművész, Kelsey Lu énekes, és a Saint Laurent, valamint a Valentino kifutójának új üdvöskéje, Topsy is felbukkan a fotósorozatban. Steven Meisel retró hangulatú képein letisztult enteriőrben jelennek meg a modellek, ami erős utalás a világban kialakult járványhelyzetre.

 

A márka azt szeretné érzékeltetni a Mind Mapping névre keresztelt kampányával, hogy a bezártság, és a visszafogottabb életforma sem szabhat akadályt a kreativitásnak.

A vibráló, színes-mintás ruhák szintén az önkifejezés újraéledését hirdetik, ami túlszárnyal az elé állított korlátokon. A kreációkat Lotta Volkova válogatta össze a fotózásra, a Miu Miu tavaszi-nyári kollekciójából.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Steven Meisel/Miu Miu.

  • Megosztás:
hirdetés