Ez az 51 éves nő megelégelte, hogy nem az az arc és külső köszön vissza a tükörből, amire ő vágyna, ezért egy alapos változtatás mellett döntött. Az új stílus kifejezetten jól áll neki, ötven év felett általában elegendő hangsúlyozni a nőiességet, s máris látványos hatást lehet elérni.

hirdetés

Időnként mindenkinek jót tesz egy kis átalakulás. Sokszor nem kell hatalmas dolgokra gondolni, sokat jelenthet egy új frizura, néhány új ruha vagy éppen egy kicsit látványosabb smink is ahhoz, hogy az önbizalom erőre kapjon. A rohanó hétköznapok olykor felül tudnak kerekedni rajtunk, s ez egyértelműen visszaköszön a megjelenésen, pláne, amikor nincs lehetőség énidőt csempészni a napokba.

Új stílus 50 felett: a frizura, a smink és a ruhák éppúgy sokat nyomnak a latban

A legtöbb nő hajlamos arra, hogy a sűrű teendők és a rohanás közepette saját magától vegye el az időt. Egy ideig el lehet lavírozni így, ám ahogy telnek a túlzsúfolt napok, előbb-utóbb a megjelenésen is nyomot hagy a dolog. Azon túl, hogy az énidő más fókuszt kap, elhanyagolttá válik a frizura és elmarad a reggeli sminkelés, az önbizalom pedig szintén lankadni kezd.

Ahogy telnek az évek, egyébként sem árt kicsit újragondolni a ruhatárat, de egy új hajstílus éppúgy sokat dobhat az összképen. Sokszor apró részleteken múlik, hogy az ember lánya elégedett-e magával. Bizony-bizony el kell fogadni, hogy az idő fokozatosan nyomot hagy a külsőn. Ez persze nem azt jelenti, hogy az öregedés megölné a nőiességet, csupán más dolgokat kell előtérbe helyezni. Ebben hatalmas segítség lehet a megfelelő hajfazon, az előnyös vonásokat kiemelő smink vagy épp egy divatos, sikkes összeállítás.

Habár ötven év felett még nem beszélhetünk a korral járó nagyobb változásokról, az új stílus teljes mértékben megreformálja a megjelenést. Nem kell túlgondolni a megújulást, már egy minimális frissítés is jelentős különbséget eredményezhet. Ez az 51 éves nő megelégelte, hogy rosszul érzi magát a bőrében, ezért rászánta magát az átalakulásra.

 

Tracy sok-sok megpróbáltatáson ment keresztül az elmúlt időszakban, ami a megjelenésén is nyomott hagyott. A gyönyörű nő elégedetlen volt magával, azonban a változtatásoknak köszönhetően újra visszatért az önbizalma. Nem csupán a hajfazonján történtek változtatások, a tincsek árnyalatát szintén a szeméhez, bőrtónusához igazították.

Finom, hétköznapi sminket kapott, amitől sokkal üdébbnek és frissebbnek hat a megjelenése. A szeme szó szerint ragyog, előtérbe kerültek az előnyös vonásai. A csinos aszimmetrikus fehér ruha szintén egészen stílusújító hatással bír, kiemeli alakját és nőiességét.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés