A legtöbb nő nem az S-es és nem a pluszos méretű ruhaneműket viseli, a divatos darabok többségében középméretű nőkre szabottak, vagyis úgynevezett mid-size méretben kaphatóak. A csinos blogger az átlagos testalkatú hölgyek számára ad divattippeket, nőies nyári szettjei sokak számára inspirálóak lehetnek.

hirdetés

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a divatot főként az XS-es, S-es ruhaméretet viselő nőkre szabják, pedig évről évre egyre nagyobb figyelmet kapnak az átlagos testalkatú, vagyis a mid-size méretű hölgyek is, úgy a divatbemutatókon és kampányokban, mint az üzletek kínálatának összeállításában.

Az idei divat olyan izgalmas fazonokat hozott vissza a múltból, illetve olyan stílusos, modern szabásokkal készült, amelyek tényleg mindenkinek jól állnak. Különösen igaz ez a nyári időszakra, hiszen most valóban rendkívül széles körű a repertoár. Rengeteg trendi holmi és stílus között lehet válogatni. Ráadásul a menő darabok most tényleg minden alkati adottsághoz és testmérethez tökéletesen igazodnak.

A blogger nap mint nap megmutatja, hogyan mutatnak a divatos, trendi fazonok mid-size méretben. A konfekcióméret, avagy a szabvány méretezési rendszer szerint a mid-size kategóriába sorolahtó az M-es, L-es és XL-es méret, amelyek a nagy átlag testalkati adottságait veszik figyelembe, ezért általában a középméretek fogynak el leghamarabb boltok kínálatából.

Divatos darabok mid-size méretben

Kétrészes szettek

A kétrészes szettek idén népszerűbbek, mint eddig bármikor, ráadásul mind a sportos, mind pedig a nőies verziók előkúsztak a reflektorfénybe. Szoknyás és rövidnadrágos változatban éppúgy változatosan és sikkesen viselhetők a divatos összeállítások, akár nyaraláson, akár a mindennapok során is bevethetők.

Rendkívül praktikusak, hiszen az egymáshoz passzoló kulcsdarabokkal tulajdonképpen a teljes szett letudható, nem kell hosszú percekig gondolkozni a szekrény előtt, hogy tökéletes legyen az eredmény.

Crop topok

A csinos kis crop topoknál nincs nőiesebb a szezonban, ráadásul a melegebb napokon kifejezetten kényelmesek is amellett, hogy látványosan felturbózzák a vonzerőt. A mid-size blogger imádja a kis hasvillantó topokat, amitől egyébként XS méret felett már sokan kapásból elzárkóznak.

Egy röviden szabott felső minden alkati adottság esetén jól mutathat, ez nem a ruha méretén, sokkal inkább a testarányokon múlik. Az már többet nyom a latban, hogy az ember mivel kombinálja őket.

Hosszú szoknyák

A hosszú szoknyákban rengeteg lehetőség rejlik, a mid-size divatblogger számtalan verzióban viseli a kedvenceit. Akár ingekkel, akár nőies topokkal, akár egyszerű pólókkal is kombinálhatók, minden esetben ott lapul bennük a laza nyári elegancia.

Overallok

Az overallok éppen olyan praktikusak, mint a kétrészes szettek, hiszen a teljes összeállítás letudható velük. Elegendő csupán a kiegészítőket kiválasztani a divatos darabok mellé, ráadásul attól függően, hogy milyen stílusú a táska, a cipő vagy az ékszer, az overall megjelenése is teljes mértékben átalakul.

Minden, ami mini

Minden jöhet, ami mini! A közösségi média torzító világában azok a nők, akiket nem gazellalábakkal áldott meg a sors, gyakran úgy érzik, hogy inkább eltakarni szeretnék a lábukat, nem pedig mutogatni. Márpedig a méretek nem az XXS-nél érnek véget, a többség inkább átlagosnak mondhatja magát, azaz M-es, L-es darabokat visel.

A mid-size alkatú hölgyeknek ugyanolyan jól állnak a mini fazonok, sőt! Nőies alakon elképesztően csinosak mind a szoknyák, mind a rövid nyári ruhák, mind pedig a rövidnadrágok. A blogger szívesen visel röviden szabott holmikat, sokaknak hívja fel a figyelmét arra, hogy a nőies sziluettet semmiképp nem érdemes takargatni.

Maxiruhák

A maxiruháknál nincs nőiesebb, a nyári szezonban ráadásul nélkülözhetetlen elemei egy divatos ruhatárnak. Lezserebb, hétköznapibb és elegáns verzióban egyaránt be lehet vetni őket, rendkívül sokoldalúak. Idén egyértelműen a spagettipántos, retró verziók tarolnak, de a virágos, pöttyös és fodros, romantikus darabokról sem kell megfeledkezni.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés