Martha Stewart az amerikai televíziózás egyik legismertebb alakja, aki nem csupán főzőtudományával nyűgözi le a közönséget, a stílusa legalább annyira lehengerlő. Az üzletasszony rengeteg mindenbe belekóstolt az elmúlt évek során: modellkedett, saját médiabirodalmat épített fel, könyvet írt, és persze főzött is. 81 évesen a kortalan, vidám stílus híve, bátran veti be a vibráló, merész tónusú holmikat.

hirdetés

Martha Stewart neve már-már egybeforrt az amerikai televíziózással. A főzés tudománya egyértelműen a vérében van, noha az életútja valószínűleg jelentősen befolyásolta, hogy ilyen otthonosan mozog a konyhában. Már gyerekként sokszor segített szüleinek, hamar elsajátította a gasztronómia csínját-bínját.

Rengeteg dolog érdekelte, s érdekli mind a mai napig, így nem véletlen, hogy az élet több területén is helyt tudott állni. Valóságos médiabirodalmat épített fel, több könyvet írt, saját televíziós műsorai pedig szó szerint legendásak. Határozott, magabiztos megjelenése számtalan nőnek jelent inspirációt, megjelenésével pedig különösképp lehengerli rajongóit.

Azt talán kevesen tudják róla, hogy karrierje kezdetén mindössze 15 éves volt, ugyanis már igencsak fiatalon modellkedni kezdett. A divathoz való viszonyát ez minden bizonnyal nagyban meghatározta, öltözködésén, kifinomult stílusán abszolút látszik, hogy már tinédzserként szoros szálak fűzték a szakmához.

Ha az ember lánya nem tudná, nem mondaná meg róla, hogy idén töltötte be a 81. életévét. A népszerű Martha mindig fantasztikusan fest, legyen szó bármilyen eseményről vagy tévés szereplésről. A sikkes eleganciából soha nem enged, ahogy telnek az évek, egyre csak finomítja a már egyébként is zseniális stílusérzékét. Gyakran visel elegáns fekete kreációkat, de a színes ruháktól sem zárkózik el. A ruhatára leginkább pirosas-sárgás tónusokra épül, miközben a bézs különböző változatait ugyancsak gyakorta viseli.

Kép: Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images.

 

Martha Stewart stílusa elegáns, nőies és merész

A 81 éves üzletasszonya elképesztően kifinomult stílusérzékkel rendelkezik. Egy igazi díva, aki soha nem lő túl a célon, mégis minden alkalommal rendkívül elegáns és nőies. Sikkes, csinos darabokat választ, és bár gyakran bújik feketébe, a színes holmikkal látványosan meg tudja bolondítani a ruhatárát.

Ha már színes cuccok, Martha Stewart főleg a sárgás, pirosas tónusokat kedveli. Nem idegenkedik a merész, különleges citromsárgától, de a napsága vagy a vérnarancs árnyalat éppúgy fellelhető a változatos repertoárjában. A sárgás színek elképesztően jól állnak neki, szuperül passzolnak hamvas szőke tincseihez. Cseppet sem lehet véletlen, hogy ehhez a palettához ragaszkodik leginkább.

Képek: Jamie McCarthy/Getty Images for MSC Cruises/Getty Images.

 

A barackárnyalat könnyedén sápasztó hatást kelthet, azonban a megfelelő sminkkel kombinálva inkább bronzossá varázsolja a bőrt ahelyett, hogy fakítaná annak tónusát. Ennek a színnek nem véletlenül van helye Martha Stewart ruhatárában, az általa olyannyira szeretett bézs holmikkal szuperül kombinálható.

Képek: Michael Loccisano/Getty Images.

 

A citromsárga viselésétől sokan tartanak, hiszen a barackszínhez hasonlóan ez az árnyalat is sápasztó hatással bír, ha rosszul komponált összeállításban bukkan fel. Martha remek érzékkel viseli a vibráló tónust, ügyesen ellensúlyozza fakító tulajdonságát.

Képek: Jamie McCarthy/Getty Images for Hudson River Park/Getty Images.

 

A szimpla hétköznapokon gyakran viseli a bézs valamely árnyalatát, imádja a rezes, bronzos tónusokat. Noha ezek nem a legfeltűnőbb színek, mégis kellőképpen fel tudják dobni a megjelenést. Martha Stewart remek érzékkel variálja a nude darabokat, sokszor még a csillogást sem mellőzi az összeállításokból.

Képek: JNI/Star Max/GC Images/Getty Images.

 

Kép: Michael Loccisano/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Nathan Congleton/NBC via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotók: Taylor Hill/FilmMagic/Jamie McCarthy/Getty Images for MSC Cruises/Michael Loccisano/Jamie McCarthy/Getty Images for Hudson River Park/JNI/Star Max/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés