A politikusfeleségek rendszerint a protokollnak megfelelő elegáns és nőies holmikban bukkannak fel, noha valljuk be, amit a pozíciójuk valóban megkövetel. Akadnak olyanok, akik soha nem hibáznak választásaikkal, időnként bevállalják a merészebb, látványosabb szetteket is, anélkül, hogy túllépnék a formális kereteket. Hét ismert hölgyet mutatunk, akiknek a stílusából bőven lehet inspirációt gyűjteni.

hirdetés

A legsikkesebb politikusfeleségek, akiknek mindig kifogástalan a megjelenése

Habár nem ők töltik be a fontos pozíciót, a politikusfeleségek éppen annyira figyelnek az öltözködésükre, mint maguk a miniszterelnökök. Az elegancia már-már kötelező az esetükben, azonban a legtöbben olyan kifinomult stílusérzékkel nyúlnak a kosztümökhöz és a ruhadarabokhoz, hogy végül lenyűgözően nőies szetteket állítanak össze. Bár a szettek leginkább a letisztult, könnyed vonalon mozognak, néha bevállalnak erőteljesebb tónusokat és izgalmasabb fazonkialakításokat is.

Egyesek szerint a kosztümös összeállítások unalmasak, ám a first ladyk abszolút rácáfolnak erre az állításra. Minden alkalommal belevisznek valamilyen sikkes részletet az outfitbe. Vagy a színekkel, vagy a fazonokkal trükköznek, összességében soha nem kelt egyhangú, monoton hatást a megjelenésük.

A galériában összegyűjtöttük az ismert politikusfeleségek legsikkesebb szettjeit. Ezek az összeállítások mindenkit lenyűgöznek, kifinomult eleganciában és nőiességben nincs hiány!

 

A politikusfeleségek gyakran viselnek kosztümszettet, melyet könnyedén meg lehet bolondítani különleges kiegészítőkkel, feltűnőbb blúzokkal. A cipőválasztás sem mellékes, a kifinomult eleganciához mindenképpen magas sarkú cipőre van szükség. A mélyebb kivágásokkal szintén lehet trükközni egy kicsit, azonban semmiképp nem szabad túlzásba esni a dekoltázsvillantással.

Az élénkebb színekkel sem feltétlenül kell fukarkodni, az ismertebb, híres politikusok feleségei sem óvatoskodnak velük. A vidám, vibráló megjelenéshez az erőteljes tónusok maximálisan hozzájárulnak. Ezeket a szetteket érdemes finomabb, visszafogottabb kiegészítőkkel társítani, hogy kellően elegáns legyen az összkép. A fehér cipők, gyöngyös ékszerek például remekül passzolnak a feltűnő összeállításokhoz.

A sminkkel és a frizurával szintén foglalkozni kell, ha már az outfit lenyűgözően nőies és sikkes. Ahhoz, hogy a külső ne legyen túlzó és mesterkélt, finom, lágy színeket érdemes használni a makeupban. A frizurakészítést sem kell túltolni, a lágy loknik már önmagukban feldobják az összképet. A politikusfeleségek soha nem esnek túlzásba a cicomával, letisztult, nőies megjelenésük rendszerint könnyed és üdítő hatást kelt.

A hétköznapibb szetteket leginkább csinos ruhákkal pipálják ki, kedvelik a feltűnőbb mintákat és a különleges, nőies vonalvezetésű darabokat. A kényelem érdekében gyakran viselnek telitalpú szandált, ami legalább annyira elegáns és sikkes, mint egy tűsarkú változat.

Kiemelt kép: Paras Griffin/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés