Az Emmy-gála az ősz egyik legjobban várt vörös szőnyeges eseménye, hiszen ekkor díjazzák a kiemelkedő televíziós alkotásokat. A verseny minden évben szoros, a jelöltek között számos Oscar-díjas színésszel találkozhattunk. Természetesen nem csak az aranyszobrot elnyerő művészek számítanak. A fotósok árgus szemekkel figyelik a hírességeket, akik mindig a legjobb formájukat hozzák. Idén a legszebb összeállítást egyértelműen Catherine Zeta-Jones viselte, aki megmutatta, hogy milyen a szolid, de nőiesen elegáns hollywoodi stílus!

hirdetés

Helyi idő szerint ma hajnalban osztották ki 73. alkalommal az Emmy-díjakat. A gálán a legtöbb szobrot a Netflix szuperprodukciója, A korona zsebelhette be. Ám a jelölését díjra válthatta Kate Winslet is, aki brillírozott az Easttowni rejtélyekben. A verseny igazán szoros volt, hiszen elképesztő alkotások, művészek szerepeltek az egyes kategóriákban.

Az Emmy-gálát tavaly a koronavírus-járvány miatt sokkal szerényebb körülmények között rendezték meg, így mindenki izgatottan várta, hogy a díjkiosztó a megszokott formában térjen vissza. A hírességek nem okoztak csalódást, lélegzetelállító ruhakölteményekben léptek a vörös szőnyegre. Idén a szexi dekoltázsokat letisztult vonalakkal ellensúlyozták a színésznők.

Az 51 éves Catherine Zeta-Jones volt az Emmy-gála szépe

Az 51 éves színésznő egy burgundi árnyalatú, Cristina Ottaviano-kreációban érkezett, ami csodásan hangsúlyozta nőies alakját, és remekül passzolt a hajszínéhez. A ruhaszabás szolidan egyszerű, nincs túlcicomázva, viszont nyitott szoknyarészének köszönhetően egy kissé merész, hiszen teljesen megvillantotta Catherine Zeta-Jones formás lábait. A szexi oldalhasítékot azonban visszafogottabb dekoltázzsal finomította a tervező, így abszolút ízléses volt az összkép.

A színésznő csodásan nézett ki, borvörös dresszével visszahozta az Emmy-gálára a régi hollywoodi csillogást, amit gyémántékszerekkel tett még elegánsabbá.

 

Az estét a grandiózus ruhaköltemények uralták, a színésznők csupán trükkös kivágásokkal, vagy mélyebb dekoltázzsal tették egyedivé a megjelenésüket. Az egyik legmerészebb darabot Gillian Anderson viselte, akinek sejtelmesen kivillant a hasa a divatos Chloé-kreációból. Az összhatás most is telitalálat volt, mégis sokakat meglepett a formabontó ruhaválasztással.

Bár Anya Taylor-Joy díj nélkül távozott, az est egyik legszebb szettjét mégis ő viselte. A Dior-ruhát külön neki készítették, és csodásan kiemelte a fiatal tehetség porcelánszerű bőrét és aranylóan szőke frizuráját. Kate Winslet úgyszintén tündökölt, a letisztult szereléseket már megszokhattuk tőle. Bár feketében érkezett, az összhatás mégis izgalmas volt.

 

Kiemelt kép: Rich Fury / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés