A Netflix sikerszériája, az Emily Párizsban igazi csemege a divatrajongók számára. A sorozat igencsak bővelkedik sikkes összeállításokban. Ám nem kizárólag a Lily Collins által megformált Emily számít divatrajongónak. A második évadban Sylvie gyűjtötte be a legtöbb rajongót, az őt alakító Philippine Leroy-Beaulieu stílusa mellett sem mehetünk el szó nélkül.

hirdetés

Az Emily Párizsban új évada decemberben jelent meg a Netflixen, a rajongók legnagyobb örömére pedig még két évaddal biztosan jelentkezik a népszerű széria. Így bárki tovább követheti Emily bonyodalmakkal teli párizsi életét. A sorozat nem csupán a vicces szituációkkal, hanem a szemet gyönyörködtető összeállításokkal is elnyerte a nézők figyelmét. Ha valakinek divatinspirációra, vagy egy-két öltözködési ötletre van szüksége ahhoz, hogy kicsit fellendítse a stílusát, innen biztos, hogy megkapja az ihletszikrát.

A legjobb, hogy minden női szereplő más stílust képvisel: Emilyre leginkább a színek, minták keverése a jellemző, Mindy maga a modern sikk, Camille pedig a francia eleganciát testesíti meg. Bár a fiatal hírességek számára remek darabokat válogatott össze a stylistcsapat, a legnagyobb sikert mégis Sylvie aratta a szettjeivel.

Az Emily Párizsban színésznője igazi stílusikon: Philippine farmerban is feltűnést kelt

A színésznő lett a sorozat ügyeletes stílusikonja, hiszen a reklámügynökség vezetője mindig elképesztő szettekben jelenik meg a képernyőn. Ám a Sylvie-t alakító Philippine még a sorozatbéli karakterén is túltesz olykor, hiszen a való életben éppúgy remek stílusérzékkel rendelkezik.

Az 58 éves színésznő tudja, hogy milyen a lezser elegancia. Még az egyszerű farmernadrágot is fel tudja dobni egy csinos inggel és magassarkúval. Nem szereti túlspilázni a dolgokat, a letisztult, nőies fazonok a kedvencei.

 

A fehér nadrágot is roppant modern, elegáns módon tudja kombinálni. Ezzel a rövid blézerrel nagyszerűen kiegészítette a kreációt.

 

Kedveli a visszafogott alapdarabokat, mint amilyen a garbó vagy a finom blézer. Színek tekintetében sem szokott túllőni a célon, jól tudja, hogy a fekete és a fehér kombinációjával sosem lehet tévedni.

A feketét inkább vidámabb tónusokkal vegyíti. Az elegáns nadrág és garbó nagyszerűen mutat a fényes anyagú dzsekivel kombinálva.

A virágos, mintás holmik sem állnak tőle távol, ám igyekszik megzabolázni a harsányabb printeket. Ez a szerelés feltűnő, mégis roppant elegáns.

A sikkes alkalmi fazonok éppúgy megtalálhatók a repertoárjában. Ez a gyönyörű, fehér kreáció nagyszerűen mutat rajta.

A Lanvin kissé extravagáns darabja sem állt tőle távol.

Philippine az egyszerű fekete ruhából is ki tudja hozni a maximumot. A stílusa roppant letisztult, amibe beleférnek a lazább darabok is. Sosem erőlködik, nem szeretne mindenáron kitűnni a tömegből a szereléseivel, ám épp ezzel kelt feltűnést. A belülről fakadó eleganciája, nőiessége minden alkalommal érződik, nem csoda, hogy vonzza a tekinteteket.

Amikor minden egyszerű, de nagyszerű. Csodás az összhang!

 

Kiemelt kép: Marc Piasecki / Getty Images. 

Képek a cikkben: Pascal Le Segretain, Stephane Cardinale – Corbis, Marc Piasecki / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés