Ha felcsendül Doutzen Kroes neve, sokaknak talán a modell izmos kockahasa ugrik be elsőként, és nem a stílusa. Pedig elképesztően jól bánik a divat adta lehetőségekkel! Öltözködése remek inspirációs forrás lehet azok számára, akik odáig vannak a nyolcvanas-kilencvenes éveket felelevenítő retró trendekért.

hirdetés

Doutzen Kroes modellkarrierje 2005-ben indult, ám csak akkor figyelt fel rá az egész világ, amikor 2008-ban bekerült a Victoria’s Secret angyalai közé. Szoborszerűen megmunkált, nőiesen izmos testéről ma is többször esik szó, mint magáról a modellről, akinek magánéletébe csak az Instagram-profilja enged némi betekintést.

Az első néhány komolyabb szerződését a Dolce & Gabbana, a Calvin Klein, és a L’Oreal Paris márkáktól kapta 2005-ben és 2006-ban, 2007-ben pedig már a világ legjobban kereső modelljei közé választotta be a Forbes magazin.

Hamar jutott a csúcsra, de az anyaságról sem akart lemondani, így 2014-ben, amikor második gyermekével volt várandós, szakított a Victoria’s Secret fehérneműcéggel, és csak 2016-ban tért vissza. Ám rögtön kampányszerepekkel és magazinfotózásokkal halmozták el, így nem kellett sorban állnia a szerződésekért.

Doutzen Kroes bomba alakjánál már csak a stílusa ütősebb

A 35 éves Doutzen Kroes öltözködése csak ritkán kerül szóba, hiszen a legtöbben arra kíváncsiak, mit eszik, és hogyan edz, hogy ilyen jól néz ki. Pedig nemcsak szépséggel, hanem stílusérzékkel is bőven meg van áldva a holland modell, legalábbis a retró hangulathoz nagyon ért!

 

A nyolcvanas-kilencvenes évek szabásai fekszenek neki a leginkább, de sohasem csiricsáré a megjelenése. Rendkívül jó érzéke van hozzá, hogy finoman összehangolja a nőies és a vagány stíluselemeket. Igazán elegánsan alkalmazza a retró fűszerezést, amitől mindig megnyerő és harmóniát sugalló az öltözéke. Ezt a csavart érdemes ellesni a modelltől!

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés