Doutzen Kroes az a típusú modell, aki sohasem éheztette magát, viszont mindig sok időt szentelt az edzésnek. Az eredmény meg is látszik rajta, hiszen formás, izmos alakja még mindig ámulatba ejtő.

A gyönyörű holland szupermodell, Doutzen Kroes annak idején a Victoria’s Secret angyalaként, és a L’Oreal szépségnagyköveteként vált igazán híressé, de olyan márkák arcaként is láthattuk már, mint a Dolce & Gabbana, a Calvin Klein, a Gucci, a Blumarine, a Miu Miu, a Tiffany & Co, vagy a H&M. A kifutókon is gyakran megfordult, és a magazinok is kapkodtak utána.

Miután 2011-ben kisfia, majd három év múlva kislánya született, kicsit visszavett a tempóból és kevesebb munkát vállalt, a kihagyás azonban nem vitte lejtőre a karrierjét. Továbbra is reflektorfényben maradt, amit annak is köszönhet, hogy mai napig hozza a tőle megszokott színvonalat. A Victoria’s Secret angyalaként szépen kidolgozott, feszes vonalakkal, és kockás hassal emlékszünk a modellre, aki azóta is tartja edzett, de nőies formáját.

A holland Vogue magazin májusi számában, főként egyrészes, de pimaszul kivágott fürdőruhákat mutat be a modell, akiről igazán dögös fotók készültek. Színészi tehetségét is megcsillantja egy-egy, heves érzelmeket kinyilvánító divatképen, melyeket Daniel Jackson készített. Doutzen Kroes szoborszépségű alakján csodásan mutatnak a Norma Kamali, a Solid & Striped és a Calvin Klein fürdőruhái, melyeket George Cortina válogatott össze a modell számára. A holland szépség csak leheletnyi sminket visel az összeállításban, és a frizurája is a természetesség jegyében készült.

A fotók a mai trendeknek megfelelően, néhol kissé elmosódottak, azt a látszatot keltve, mintha pillanatfelvételek volnának. A divatmagazinok számára készült képek manapság egy új irányzatnak igyekeznek megfelelni, melynek lényege, hogy a szemlélő előtt a képmegosztó közösségi portálok világa elevenedjen meg.

 

Kiemelt kép: Karwai Tang/Getty Images.

Képgaléria képei: Daniel Jackson/Vogue Netherlands.

  • Megosztás:
hirdetés