Diane Keaton szerint a kalap teszi igazán teljessé a nőies megjelenést. Nagyon ritkán indul el a kedvenc kiegészítője nélkül, ízlésesen variálja szettjeit.

hirdetés

Diane Keaton el sem indul otthonról kalap nélkül: ilyen sikkesen viseli a fejfedőket

A kialakult stílust sokszor nem csupán a kulcsdarabok tükrözik, van, hogy valaki egy apró kiegészítővel teszi egyedivé és sikkessé a megjelenését. Diane Keaton a kalapok szerelmese, el sem indul otthonról a kedvenc darabjai nélkül. A csinos kis fejfedők már a színésznő védjegyévé váltak, a a mindennapokban és a vörös szőnyegen éppúgy ragaszkodik a ruhához leginkább passzoló fazonhoz.

Leginkább a klasszikus verziót kedveli, a letisztult fekete és barna kalapok tűnnek fel leggyakrabban a ruhatárában. Diane Keaton nem szereti a túlzottan flancos, extravagáns összeállításokat, mindig igyekszik nőies, mégis egyedi lenni. A galériában összeválogattuk a legmenőbb szettjeit, amelyeket a kalapok tettek igazán teljessé és különlegessé.

 

A fejfedőkről a legtöbben kapásból a télen viseletes meleg sapkákra asszociálnak, pedig a nőies kalapok abszolút fokozzák a vonzerőt. Ezek a verziók bármikor bevethetők, évszaktól függetlenül, a repertoár nem csupán a szimpla kötött darabokból és a szalmakalapokból áll. Hihetetlenül feldobják a hétköznapi szetteket, miközben a klasszikus, egyszerű változatok csodásan mutatnak elegáns, kifinomult ruhák mellett.

Arról nem is beszélve, hogy roppant praktikusak, ugyanis kellőképpen eltakarják a frizurát, még az sem probléma, ha nem volt idő egy alapos hajmosásra. Hosszabb frizurával kifejezetten stílusos összképet teremtenek, nem véletlen, hogy Diane Keaton annyira ragaszkodik hozzájuk. Már hosszú évek óta nem változtatott a hajstílusán, megjelenése mégsem unalmas, ugyanis a sikkes kiegészítők abszolút megbolondítják a megjelenését.

Korábban az Instagram-oldalán meg is mutatta kedvenceit, és többször nyilatkozta már, hogy szó szerint rajong a kalapokért, nem kis gyűjteménye van a különleges, csinos darabokból.

Noha ez csupán egy apró trükk, Diane Keatont igazi stílusikonná tette az elmúlt években, a 77 éves színésznő megjelenéséből bőven lehet ihletet meríteni.

Kiemelt kép: Amy Sussman/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés