Diane Keaton 75 évesen is észbontóan sikkes, Justin Bieber új videóklipjében ezt be is bizonyította, hiszen saját ruháiban láthatjuk. Az Oscar-díjas színésznőnél nem is választhatott volna nagyobb divatikont az énekes. Az elképesztő színészi játék, valamint a klip magával ragadó története mellett Keaton megjelenése egyszerűen lehengerelt minket.

hirdetés

A csodálatra méltó színésznő első alkalommal szerepelt videóklipben, és igazán emlékezetessé tette az eseményt azzal, hogy megmutatta a saját ruhatárában rejlő divatos darabokat a nagyközönségnek, amelyek nem mellesleg tökéletesen passzoltak a zenés videó hangulatához, kontextusához.

Sikkes dizájnerruhákat szedett elő Diane Keaton a szekrényéből

A videóklipben a legnagyobb márkák kreációit láthatjuk, Gucci, Louis Vuitton és Comme des Garçons darabok is megjelennek Diane Keaton szekrényéből, sőt mi több, a kiegészítők egy része is a színésznő saját tulajdonát képezi. Az idei őszi-téli szezon egyik legkedveltebb mintája a kockás, ami Keaton számára igazi klasszikus, így nem véletlen, hogy a felvételen is megvillantotta egy Gucci kabát formájában. A márkaválasztás természetesen nem volt meglepő számunkra, hiszen a színésznő egyik kedvenc divatházáról van szó.

Diane Keaton imádja a kabátokat, szerinte sokat elmond a viselőjének személyiségéről, így bátran ösztönöznénk mindenkit arra, hogy az ő példáját követve merje bevállalni a merészebb darabokat is.

 

Bár a színésznő ruhatárát javarészt fekete, fehér és bézs árnyalatok képezik, a kabátok mintázata és fazonja különlegessé teszi őket egytől egyig. Keaton nem csak a kabátok egyediségére esküszik, az otthon lévő kalapjainak számát sem tudja már megmondani. Annyi azonban biztos, hogy a 75 éves színésznő egy igazi divatdiktátor a maga kifinomult és sajátos stílusával.

Kiemelt kép: Jason LaVeris / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés