A farmering az őszi divat egyik nagy visszatérője, a sikkes darab bármilyen stílusú szettben megállja a helyét. Remekül kombinálható más farmerholmival, akár elegánsabb, vagy éppen bőrnadrággal úgyszintén jól mutat. Az átmeneti szezonban nem csupán trendi, de igazán praktikus ruhadarab is, vékony kabát helyett szuperül funkcionál, pluszrétegként az egyik legjobb választás a változékony időben. Mutatjuk, hogy érdemes viselni!

hirdetés

A farmering az őszi divat nagy visszatérője

Az egykor rendkívül divatos farmering újból visszatér, és előkelő helyet foglal el az őszi divat toplistás darabjai között. Népszerűsége nem a véletlennek köszönhető, manapság roppant felkapottá váltak a különböző farmerholmik. Legyen szó nadrágról, szoknyáról vagy éppen dzsekiről, egyikkel sem lehet mellényúlni, ennélfogva az ing sem maradhat ki a repertoárból.

Kifejezetten praktikus darab az őszi szezonban, akár egy vékony kabátot is helyettesíthetsz vele. Elképesztően sikkessé és stílusossá teszi a megjelenést, ráadásul amilyen egyszerű, éppen olyan sokoldalú. Bármilyen stílusban megállja a helyét, kezdve a sportos, lezser összeállításoktól az elegáns, nőies vonalon át egészen a vagány szettekig, minden kombinációban jól mutat.

A galériában találsz pár inspiráló szerelést, amelyekből ihletet meríthetsz az őszi outfitek összeállításához. A szimpla hétköznapokon, kimozdulós hétvégéken és munkanapokon szintén bevetheted a farmeringet, szuperül passzol bármilyen alkalomhoz.

 

Rengeteg verzió között lehet válogatni, akár az árnyalat, a fazon és maga az anyag is eltérhet. Minden farmering divatos, azonban az oversize cuccok inkább lezser, laza összeállításokban mutatnak jól. Ezekkel nem árt vigyázni, könnyedén eltakarhatják a nőies vonalakat, szélesebbnek láttatják a sziluettet.

A karcsúsított, vékonyabb anyagú verziók mellett a könnyedebb, légiesebb alsók szintén remekül mutatnak. Az összkép ebben az esetben elegánsabb, nőiesebb hatást kelt. A vastagabb, merevebb farmeringek határozottabb és markánsabb megjelenést kölcsönöznek, és akár a vagány és sikkes outfitek alapjaként is szolgálhatnak.

Bátran kombinálhatod a farmeringet más farmerholmival, noha a bőrhatású darabok mellett is remekül mutatnak. Az sem gond, ha a két farmercucc árnyalata, anyaga nem teljesen egyezik, az eredmény garantáltan passzol majd az őszi divat sikkes stílusához.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés