Maga a tény, hogy otthon tornázol, még nem zárja ki a profi edzésterv felépítésének lehetőségét. Az alábbi videó mindenben segítséget nyújt számodra, és megizzaszt hatékony gyakorlataival!

Az otthoni tornával időt és pénzt spórolhatsz meg, ráadásul, ha tényleg kitartó vagy, éppolyan jó eredményeket érhetsz el, mint egy edzőteremben. Ehhez azonban nem árt olyan videós segítséget találnod az interneten, mely egyszerre motivál, instruál, és profi edzésprogramot nyújt számodra.

Sokan csak legyintenek az otthon végezhető feladatokra, mert elképzelni sem tudják, hogyan lehet hatékony kardió edzést folytatni a nappaliban. A Fitness Blender videói mögött valódi szakértők állnak, akik nem csupán beszélnek a zsírégetésről. Az alábbi kardió gyakorlatokat hirtelen felindulásból én is leteszteltem, és valóban megugrott a pulzusom, sőt, a 32 perces tornát nem bírtam becsülettel végigcsinálni, mert egy-két ponton levegő után kellett kapkodnom.

Motiváló azonban, hogy erősítő és kardió gyakorlatok váltják egymást, és mindig mutatja a bevágott kis kép, hogy milyen feladat következik, és mire kell felkészülnöd. Az idő- és kalóriaszámláló szintén nagyon hasznos, és erőt ad a folytatáshoz.

Ne keseredj el, ha elsőre nem tudod pontosan követni a feladatokat, idő kell, míg begyakorlod, de már akkor érezheted a hatásukat, ha mindegyiket csak félgőzzel csinálod végig. Már az első alkalommal éreztem – szinte azonnal -, hogy mely izomcsoportokat fogta munkára az edzés, ráadásul a végére tényleg lefőttem, ami, remélem, nemcsak arról tanúskodik, hogy mennyire nem vagyok fitt, hanem arról is, hogy így, egymásra építve ezek elég erős gyakorlatok. A bemelegítésről semmiképp se feledkezz meg!

  • Megosztás: