Már javában zajlik a párizsi divathét, aminek ugyan még koránt sincs vége, de meglehet, hogy már elsült a nagy pillanata. A világszerte népszerű esemény számtalan fantasztikus show-val kápráztatja el a divatrajongókat, alkalmanként a tervezők és a márkák még meglepetésvendéggel is készülnek. Az idei év eddigi legnagyobb durranása a Balmain bemutatója volt, amit méltán neveztek fesztiválnak. Külön rendezvényként is értékelhető az a nagyszabású ünnepség, amit Olivier Rousteing megálmodott a kollekciójának körítéseként. A 76 éves Cher nagy meglepetést okozott, ugyanis nem a közönség soraiban foglalt helyet, hanem belebújt egy dögös szerelésbe, és végigsétált a hosszú kifutón.

hirdetés

A Balmain új arca, Cher is megjelent a kifutón, méghozzá egy dögös szettben

A Balmain rendszerint izgalmas, egyedi és merész kollekcióval rukkol elő, a jól megszervezett divatbemutatók szintén minden alkalommal emlékezetessé teszik a márka darabjait. Olivier Rousteing soha nem okoz csalódást a divatrajongók számára, a kreatív igazgató egy kisebb hanyatlás után ismét elképesztően népszerűvé tette a francia márkát. A Balmain show mindig tud újat mutatni, ez idén sem volt másképp.

A divatház komplett fesztivált varázsolt a bemutatóból, a meghívottak listája igencsak hosszúra nyúlt, majdhogynem nyolcezer ember vett részt a tavaszi kollekció leleplezését övező ünnepségen. Ételek, italok kerültek felszolgálásra, és a divatshow mellett zenei csemegét is kapott a közönség. A párizsi Stade Jean-Bouin most divatrajongók tapsolásától vált hangossá. A bemutató különlegességét és egyediségét nem csak maga a helyszín adta, Olivier Rousteing hűen önmagához egy egészen más világot igyekezett teremteni mind a kollekcióval, mind pedig a show-elemekkel.

Ha már a márka megújult arculatát vesszük alapul, egyértelmű, hogy a vagány, merész megjelenés cseppet sem áll távol a koncepciótól. Olivier Rousteing semmit nem csinál a megszokott módon, várható volt, hogy valamiféle nagy robbanást tartogat a bemutató végére.

A meglepetésvendég személye talán nem is annyira meglepő, hiszen Cher stílusa kifejezetten azt a dögös, egyedi vonalat képviseli, amely a francia luxusmárka szemléletében éppúgy fellelhető, ráadásul nem csak a manökenszerepet vállalta a kifutón, ugyanis ő népszerűsíti a Balmain új kézitáskáját. Arra azonban mégsem számított senki, hogy a 76 éves énekesnő talpig feszülős cuccban vonul majd végig a közönség előtt.

Képek: Dominique Charriau/WireImage/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

 

Kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

 

A 76 éves énekesnő láthatóan bomba formában van, csodásan mutatott a futurisztikus overallban, amit valószínűleg nem sokan vennének fel az ő korában, de az ő extravagáns, sokszínű stílusához kifejezetten passzol. Rendkívül stílusosan zárta az idei show-t, a háttérben az egyik legismertebb dala, a Strong Enough szólt, amit gyakorlatilag minden egyes generáció kívülről fúj.

A kollekció is izgalmas, nem csak a körítés: jövő tavaszi divat, egyedi köntösben

A bemutatót nem csupán Cher megjelenése tette egyedivé. A luxusmárka rengeteg különleges, elképesztően izgalmas darabbal készült az idei bemutatóra. Az anyagválasztás, a formavilág és a mintázat egyaránt merésszé és egyedivé, mondhatnánk úgy is, hogy balmainossá tette a kollekciót.

A szőtt darabok mellett a reneszánsz festészet képi világát megjelenítő holmik vitték a prímet, de a vadabb kreációk éppúgy emlékezetessé tették az eseményt. Az őrülten menő divat mellett a fenntarthatóság szintén előtérbe került a Balmain szettjeinél.

Képek: Peter White/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

 

A stílusos, egyedi szettek a jövőről, a természetről való gondolkodást éppúgy megjelenítették. A lángokba boruló ruhák elképesztően elgondolkodtató, ijesztő, mégis rendkívül befogadható képet tárnak a divatrajongók elé.

Képek: Peter White/Getty Images.

 

A ruhákat felvonultató hölgyek között Ashley Graham is felbukkant. A népszerű plus size modell különleges szettet mutatott be, amely olyan volt, mintha egy vászonra vitt reneszánsz festmény darabkáit viselte volna magán.

Olivier Rousteing ismét kitett magáért, a Balmain szó szerint szárnyal. A lenyűgöző ruhadarabok garantálják az egyedi, merész és extrém sikkes megjelenést. Az pedig, hogy felül lehet-e múlni ezt a fantasztikus show-t, a következő napok kérdése.

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/Getty Images.

Cikkfotók: Dominique Charriau/WireImage/Peter White/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés