Beyoncé ismét lenyűgözött mindenkit, ez a kollekció egyértelműen elviszi a show-t idén tavasszal!

hirdetés

Az elmúlt időszakban leginkább attól volt hangos a sajtó, hogy Beyoncé és az Adidas többéves együttműködése zátonyra futott. Az énekesnő azonban nem tétlenkedett, egy olyan kollekció megtervezésében vett részt, ami minden képzeletet felülmúlt.

Beyoncé és a Balmain luxusmárka kapcsolata nem új keletű, ám Olivier Rousteing és az énekesnő most tényleg sokkolta a divatrajongókat. Olyan különleges darabokkal rukkoltak elő, melyekre senki nem számított!

Beyoncé nem akármilyen darabokat álmodott meg: ez a kollekció mindent visz

Nem véletlen, hogy a francia Vogue áprilisi címlapjáról Beyoncé arca köszön vissza. Nem csupán az a döbbenetes, hogy az énekesnő milyen lehengerlően fest a fotón, az általa viselt ruha sem hétköznapi. Köztudott tény, hogy rajong a divatért, ráadásul nem először dolgozik együtt a francia luxusdivatházzal sem. Temérdek alkalommal viselt a fellépésein menő, stílusos Balmain kreációkat, amelyek kifejezetten passzolnak vagány, nőies kisugárzásához.

Az énekesnő azt is elárulta a Vogue-nak, hogy már akkor tudta, hogy egyszer bizony együtt fog dolgozni egy kollekción a neves tervezővel, amikor még csak a koncertekre készített neki stílusos ruhákat. Nos, az álom most valóra vált, a hihetetlenül különleges darabok pedig mindenkit ámulatba ejtettek!

Az együttműködés során 16 couture ruha készült, amelyeket Beyoncé legutóbbi albuma s az azon található 16 dal ihletett. Az énekesnő és Olivier Rousteing lenyűgöző párhuzamot teremtett a művészeti ágak között, a zene és a divat kapcsolata már nem is tűnik olyan távolinak.

A reneszánsz hangulatú darabok döbbenetesen egyediek, mégis ott hordozzák magukban a múlt legemlékezetesebb stílusrészleteit. A strasszokkal kirakott ruha és a csillárra hajazó gyémántok szürreális, mégis lenyűgözően kreatív képet vetítenek a divatrajongók elé.

A sziluettek és a finom részletek egyaránt különlegesek és alaposan kidolgozottak. A Balmain tervezője szabad alkotásba kezdett az énekesnő dalait hallgatva, majd felhívta, hogy elmesélje és megmutassa neki, hogy mit is csinált. A korábbi együttműködésekkel ellentétben most tervezőként hívta maga mellé, a közös munka gyümölcse pedig legalább annyira páratlan, mint maga Beyoncé és Olivier.

A dalok mellett a reneszánsz stíluselemekre is fókuszáltak a tervezéskor. A couture kollekció fő irányvonalát Beyoncé albuma adta, mely a Renaissance címet viseli, nem meglepő hát, hogy a korszak leglátványosabb, legegyedibb részleteit igyekeztek belecsempészni a ruhákba.

A ruhák futurisztikusak, mégis történelmiek, ez a kettősség pedig mindenkit ámulatba ejt. Mindegyik darabot egy-egy dalszövegrészlet ihletett, valamint korábbi művészeti alkotásokra, retró fotókra is alapoztak a tervezéskor.

Kiemelt kép: Mason Poole/Parkwood Media/Getty Images for Atlantis The Royal/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés