Utánozhatatlan, kortalan öltözködésével Cher örökre beírta magát a stílusikonok közé. A 75 éves énekesnő mindig is fittyet hányt a divatkonvenciókra, egyedi ízlésével és merész ruhaválasztásaival ma is kitűnik a tömegből. Egy igazi jelenség, akinek extravaganciája egy szikrányit sem változott az évek során, továbbra is imádja a csillogást és a bohó divatelemeket. Legújabb fotósorozatában is önmagát adja.

hirdetés

Cher kétségkívül egy élő legenda a dívák között, aki hosszú pályafutása alatt megőrizte rá jellemző, egyedi stílusát. Eklektikus öltözködését nehéz lenne behatárolni, hiszen rengeteg stíluselemmel zsonglőrködik, de egy biztos, hogy a látványos, karakteres darabok éppúgy ma éppúgy megtalálhatóak a repertoárjában, mint a hetvenes években .

Ha fellépőruhákról van szó, nem ismer lehetetlent, a többkilós fejdíszt, a strasszokkal kirakott áttetsző ruhát, a csillogó fűzőt, a vagány bőrszerkót és az alig takaró szabást is bátran bevállalja. Színpadi szettjeit bármelyik revütáncosnő megirigyelhetné. Ám a hétköznapi összeállításokban sem támaszkodik az unalmas alapdarabokra, imádja a színes, formabontó, kissé bohó kreációkat.

Ezeket a stíluselemeket továbbra sem engedte el, az örökifjú Cher gardróbjában ma is ott sorakoznak a miniruhák, illetve a tollas, színes, csillogó holmik. A mintás, színes darabok különösen a gyengéi, szimpla farmerral is gyakran párosítja a feltűnő kreációkat. Az énekesnő az utóbbi időben sem pihent, divatkampányokban is szívesen mutatta meg magát. Nem is olyan régen az egyik népszerű sminkmárka reklámfilmjében tűnt fel, most pedig az UGG csúnya csizmáit reklámozza.

Cher még az ormótlan csizmát is játékossá, sikkessé tudja tenni

Az UGG csizmáit sokan szeretik, míg mások a legnagyobb divatkatasztrófának tartják. Tény, hogy a lábbeli roppant praktikus, hiszen jól tartja a meleget, és kifejezetten kényelmes a kialakítása. Cserébe viszont, nem túl nőies és előnyös a fazonja, szélesíti a lábfejet és a bokát.

Ám ennek ellenére ismét az egekbe szökött a népszerűsége, a márka pedig mindent megtesz azért, hogy újra és újra izgalmassá tegye a látszólag semmit sem változó csizmát. Azzal trükköznek, hogy mindig más stílusban mutatják be az ormótlan fazont, most épp Cher bohém hangulatú, etno öltözékeihez társították. Tavaly a legendás szupermodell, Iman reklámozta az UGG alacsony kialakítású csizmáit, papucsait, ő egy kis eleganciát vitt a lezser megjelenésbe.

 

Chert az otthonában fotózták, Kaliforniában. A fekete csizmákhoz színes, mintás, bohó darabokat kapott fel. A kreációk nagyszerűen kiegészítik a kissé idomtalan, otromba lábbelit, sokkal nőiesebb, modernebb hatást kelt a laza, díszes holmikkal összeboronálva.

Egy másik szettben is megvillantotta az otthoni cipőt, a bársony tunikaruha és a helyszín keleties hangulatot varázsolt a felvételen. Mivel a szexi vonal elmaradhatatlan a sztárnál, egy jól irányzott csavarral neccharisnyát villantott a mamuszba bújtatott lábán.

Cher vagány stílusához nagyszerűen passzol a csúnyának titulált csizma, de az énekesnőtől megszokhattuk már, hogy a meghökkentő darabokat is nőies, szerethető formában tudja viselni. A bohó stíluselemekkel úgyszintén remekül mutat a megosztó lábbeli, ezért a klasszikus divatdarabok mellett az efféle összeállításokkal úgyszintén érdemes kipróbálni.

 

Kiemelt kép: Amy Sussman / Getty Images. 

Kép a cikkben: Neil Favila / UGG / FashionGoneRogue.com. 

  • Megosztás:
hirdetés