Gwen Stefani nemhogy ötvennek, még negyvennek sem néz ki napjainkban, persze az is lehet, hogy csak távolról. Hiszen a plasztika és az erős smink is bejátszik nála.

hirdetés

A kilencvenes évek egyik kedvenc énekesnője volt, aki mostanában inkább a visszafiatalodási manőverével kelt feltűnést. Bár tény, hogy irtó jó formában van, korábbi vonásaiból nem sokat sikerült megőriznie. Gwen Stefani le sem tagadhatná, hogy átesett néhány szépészeti beavatkozáson, hiszen jelenlegi porcelánarca már csak nyomokban emlékeztet korábbi fizimiskájára.

Gwen 1992-ben robbant be a köztudatba a No Doubt énekesnőjeként, ám nemcsak énekhangjával, hanem angyalian bájos arcával, és merész stílusával is kivívta magának a figyelmet. Feltűnő öltözködésében a punk-rock, a glam-rock és a grunge stílus keveredett szexi eleggyé, amit feszes kockahassal is megkoronázott az ártatlan szemű, de ördögien vagány szőkeség.

Gwen Stefani megállította az időt: finomodott a plasztika

A kétezres évek elején egy időre eltűnt a színről, hiszen három gyermek édesanyja lett, majd amikor visszatért, az olyan volt, mintha a múltból érkezett volna egy időkapun át. Igaz, kisebb-nagyobb átalakuláson ment keresztül, de egyetlen porcikája sem árulkodik valódi koráról.

Ötvenévesen úgy néz ki, mint egy húszas éveiben járó modell, természetesen ehhez a vízióhoz a tökéletesen feszes alakja is hozzátesz. Lehet, hogy az arcát átszabatta picit, de sem a nyakán, sem a dekoltázsán, vagy kezén nem látható egyetlen redő sem, amely leleplezné valós életkorát.

 

Bárhogy is érte el ezt az összképet, el kell ismerni, hogy jól néz ki, igaz, azért a közeli fotókon látszik rajta, hogy nem fukarkodik a sminkrétegekkel. Volt egy időszak, amikor ijesztően művinek tűnt, de úgy néz ki, mára visszatért az arcmimikája.

Kiemelt kép: James Devaney/GC Images/Getty Images.

Képglaéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés