Barbie Ferreira a színészet mellett a modellkedésre is nagy hangsúlyt fektet, az utóbbi időszakban több divatkampányban is láthattuk a 24 éves, bájos színésznőt. Most épp a nyár legdivatosabb farmerjait népszerűsíti Hailey Baldwin oldalán.

hirdetés

A 24 éves Barbie Ferreira modellként kezdte karrierjét, már tapasztalt manökennek számított, amikor megkapta az Eufória című HBO sorozat egyik főszerepét. Az alkotás hatalmas sikert aratott, a divatszakemberek érdeklődését pedig rögtön felkeltette a gyönyörű plus size modell.

Barbie imád öltözködni, és amikor csak teheti, megvillantja egyedi stílusát. A nosztalgikus divatelemek nagy kedvencei, gyakran látni őt olyan szerelésekben, melyeket a kilencvenes évek trendjei inspiráltak. A retró stílus nagyszerűen illik a színésznő laza, de nőies megjelenéséhez, amit általában eklektikus összeállításokkal tesz még különlegesebbé.

Bár eddig sem volt ismeretlen a neve a modellszakmában, a sorozatnak köszönhetően egyre több márka dolgozik vele együtt. Most a Levi’s ikonikus farmerját népszerűsíti az 501 Originals fantázianévre keresztelt kampányban.

Barbie Ferreira még a bermudát is sikkesen viseli

A Levi’s 501 ikonikus, klasszikus darab, ami az aktuális trendektől függetlenül, mindig felkapottnak számít. A márka kínálatát a nadrágok mellett a sortok, kabátok alkotják, így az ismert modellek ezekből a kreációkból is megvillantottak párat.

Barbie Ferreira az extrém fazonok mellett az egyszerűséget is kedveli, talán pont ezért is áll hozzá annyira közel a Levi’s kampánya. A 24 éves színésznő visszafogott összeállításokat visel: a fotókon fehér felsőrészben, illetve farmerban láthatjuk. A nosztalgikus nadrág sem maradhatott ki a repertoárból, a modell szerelését pedig a most divatosnak számító műanyag ékszerekkel dobták fel.

 

A dögös plus size manöken sortban is megmutatta alakját, ehhez a darabhoz könnyű inget és dzsekit párosítottak a stylistok. A szerelés igazi telitalálat, hiszen a bermuda a nyári divat egyik alapja, fehér inggel kombinálva pedig szinte bárhol megállja a helyét.

 

Barbie Ferreira mellett még Hailey Baldwin is feltűnik a kampányban, aki tökéletesen hozza a kilencvenes évek stílusát.

Az 501 Orignals kampány minden flanctól mentes, pont ettől válik igazán üdítővé. A reflektorfényt a farmeranyagból készült kreációk kapják, amelyekről így, semmi sem vonja el a figyelmet. Micaiah Carter fotózta a modelleket, akik mellett felbukkan még Naomi Osaka teniszező, Emma Chamberlain vlogger, és Jaden Smith.

 

Kiemelt kép: Leon Bennett/WireImage / Getty Images. 

Képgaléria képei: Micaiah Carter / Levi’s.

  • Megosztás:
hirdetés