A 22 éves Hunter Schafer számtalan alkalommal megfordult a kifutón, most pedig a Shiseido márka egyik arca lett. A fiatal tehetség már színészi kvlaitását is megcsillogtatta, karrierje pedig minden téren szárnyal.

hirdetés

Hunter Schafer fiatalon került a modellszakmába, és alighogy belecsöppent, sorra kapta a felkéréseket a legnagyobb márkáktól. Két éve viszont nagyot fordult az élete, amikor Zendaya partnereként feltűnt az HBO sikersorozatában, az Eufóriában. Jules karakterének köszönhetően kitűnő kritikákat kapott, imádták a fiatal modellt a képernyőn. Hunter egy szempillantás alatt ismertté vált, ami a modellmunkák számát is megnövelte.

A fiatal híresség rendkívül sikkes stílussal rendelkezik, és nem fél bevállalni a merészebb darabokat sem. Valódi kísérletező, aki szívesen vegyíti az elsőre szokatlannak tűnő divatelemeket egymással. A nőies, feminin vonal is megjelenik az öltözködésében, ám alkalmanként szereti megvillantani a vagány oldalát.

A sorozatban játszott karakteréhez hasonlóan, ő is kedveli a vidám színeket és a formabontó vonalvezetést. A színpompás smink is gyakran a megjelenése része, a különleges makeupok pedig nagyszerűen harmonizálnak a színésznő porcelánfehér bőrével. Az utóbbi időben számos magazin címlapján felbukkant, ahol a rá jellemző vagányságot szinte mindig megjelenítették, így legtöbbször vibráló festéket vittek fel az arcára, amit kövekkel tettek teljessé.

Letisztult képek készültek a vadóc modellről: Hunter Schafer olyan, mint egy porcelánbaba

Ám a Shiseido kampányában most egy igazán természetes arcát villantja meg Hunter. A fiatal modell alapozót reklámoz, így minimál sminket kapott, és a frizuráját sem bonyolították túl.

A naturális árnyalatok remekül passzolnak a modell bőrszínéhez, és a hajával is nagyszerűen harmonizálnak.

Az egyszerűség remekül áll a 22 éves színésznőnek, akiről talán még sohasem készültek ennyire letisztult képek.

A kampányhoz készítettek egy kisfilmet is, amelyben jól látszik, hogy a csillogó kövek ez alkalommal sem maradhattak ki a sminkjéből.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képek a cikkben: FashionGoneRogue.com

  • Megosztás:
hirdetés