Sokan elkeserednek, ha itt-ott felszalad néhány kiló vagy alapvetően teltebb idomokkal áldotta meg őket az élet. Megszállottan próbálják ledobni a feleslegesnek ítélt kilókat, pedig nem kéne! A női test kerekded idomokkal mutat igazán jól, plusz egy-két öltözködési tippel sokkal karcsúbbnak látszódhat a test, mint amilyen valójában.

Divattippek telt idomokra

Egyszerűen csak tudatosabban kell vásárolni, illetve a már meglévő ruhákból az előnyöseket kiválogatni. Mostani cikkünkben ahhoz nyújtunk segítséget, hogyan viselhető a nadrág, hogy attól karcsúbbnak, vékonyabbnak tűnjön az ember lánya.

Egy korábbi írásunkban már bemutattuk Louise O’Reilly plus size modellt, akinek Instagramjából számtalan stílustippet meríthetnek a teltebb idomokkal rendelkezők. Eszméletlenül csinosan öltözködik, így mindenképpen érdemes böngészni az oldalát. emellett Ashley Graham Instáját is pörgesd, mert néhány divattippet onnan is elleshetsz. Nézzük, ők miként hordják a nadrágot!

A fekete köztudottan karcsúsít, így részesítsd előnyben a teljesen fekete vagy sötét színű nadrágokat. Mindkét modell fekete felsővel és bokacsizmával egészítette ki a szettet, amik tovább nyújtják az alakot. Hogy ne legyen túl komor az összkép, dobd fel egy színes kabáttal, amire derékban övet is rakhatsz plusz karcsúsításért.

A combnál koptatott farmer optikailag keskenyíti a lábat, de ha ilyen darabot választasz, ne tűrd be a felsődet, mert az kihangsúlyozza a has ducibb részeit.

A trapéznadrág köztudottan karcsúsít, úgyhogy te is szerezz be egyet! Az előző szabály itt is érvényes, miszerint ne tűrd be a felsődet.

Nem tudod mit vegyél fel a karácsonyi buliba? Hát egy ilyen overállt! Überszexi és alul bő szabásánál fogva nyújtja az alakot is.

Irodába nagyszerű választás egy ilyen bő szárú fazon, ami remekül mutat egy magassarkúval.

Egy bő szárú felső mindig jó, ha kéznél van, ami nemcsak a derekat tünteti el, de  a comb egy részéből is lefarag.

Egy magasított szárú nadrág extra nőies és szépen hangsúlyozza, karcsúsítja a derekat. Csíkos felsővel kombinálva dupla a hatás, hiszen a függőleges csíkok is nyújtják az alakot.

Nadrágban is keresd a teljesen vagy csak oldalt csíkosat, amitől vékonyabbnak tűnik majd a lábad. Ashley szuperül feldobta ezzel a felsővel, amire egy övet is rácsatolt, hogy még jobban erősítse a nadrág karcsúsító fazonját.

Kiemelt kép: Getty Images.

 

 

  • Megosztás:
hirdetés