Retusálatlan fotóival és fesztelen öltözködési stílusával már korábban is a pozitív testkép üzenetét közvetítette a modell, ám amióta kisbabát vár, még inkább fontosnak tartja, hogy minden változásával együtt elfogadja testét úgy, ahogy van. A várandós Ashley Garaham a kicsattanó boldogság mintaképe, és mindezt az ellenállhatatlanul nőies megjelenésével is jól tükrözi.

Annak ellenére, hogy végtelenül boldogok a várandósságuk alatt, sokan már a kezdetekben azon aggódnak, hogy mi lesz, ha túlságosan megváltozik az alakjuk, az új külsejükkel pedig, nem tudnak majd azonosulni. Téves azt gondolni, hogy ilyenkor mások véleményétől retteg egy nő, elsősorban az a fontos számára, hogy ő mit érez, amikor a tükörbe néz.

A várandós Ashley Graham dögösebb, mint valaha

Ashley Graham most is rengeteget segít a nőknek abban, hogy ne legyenek szigorúak önmagukkal, és rettegés helyett inkább találják meg a testük változásában rejlő szépségeket, melyek önbizalmat adnak. A plus size modell eddig sem fáradozott azon, hogy a tökéletesség illúzióját dédelgesse magáról, akár az Instagramon, akár a szakmáján belül.

Őszinte, retusálatlan képein a narancsbőrét, striáit korábban sem szégyellte, ahogy az sem izgatta soha, ha egy ruha többet mutatott belőle, mint amennyit más be merne vállalni. Szépnek érzi magát, ez sugárzik róla, és amióta domborodik a hasa, mintha a nőiesség minden báját vetítené a világra.

 

Jó ránézni, mert feltűnően virul, és minden porcikájával azt sugallja, hogy remekül érzi magát a bőrében. Így érthető módon, azóta sem kezdte el bő leplekkel takargatni magát, amióta babát vár, sőt, magabiztosságát és boldogságát igazán nőies, olykor pedig pimaszul bevállalós, szexi ruhákkal koronázza meg.

A 31 éves Ashley Graham szinte lubickol ebben az örömökkel teli időszakban, és ahelyett, hogy a terhességi csíkok és a hasizmok kinyúlásán aggódna, inkább teljes gőzzel megéli a nőiességét.

Kiemelt kép: Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés