Egyre több modell büszkélkedik édesanyja szépségével, de a híres plus size modell mamája sokkal bátrabb dolgot vállalt be egy közös Insta-fotónál: fürdőruha reklámozására vette rá a lánya.

Ashley Graham egyre népszerűbb, és ehhez nem csupán a szépsége, hanem a kiállása és mentalitása is hozzájárul. Mindig olyan ügy mellé áll, mellyel támogathatja a nők önbizalmát, és nem győzi hangsúlyozni, hogy a magunkba vetett hit mennyire fontos. Bár azt nem ő találta ki, hogy édesanyjával, Lindával együtt szerepeljen a Swimsuits for All márka, Power of the Journey elnevezésű fürdőruhakampányában, de amint értesült a felkérésről, rögtön lelkesen pártfogolta az ötletet. Azt mondta, ne is kérdezzék meg az anyukáját, majd ő rábeszéli, sőt, nem is lesz más választása, mert ő annyira szeretné, hogy valósággá váljon a közös modellkedés gondolata.

Ashley mindig úgy nyilatkozott az édesanyjáról, hogy valójában neki köszönheti modellkarrierjét, azt, hogy hitt önmagában, és nem adta fel. Linda, a mamája öntött bele lelket, és ő ébresztette rá arra, hogy nem az alakján és a méretein múlik, hogy mennyire szép. Ezért is érezte fontosnak a plus size modell, hogy az anyukáját vele együtt fotózzák le fürdőruhában.

Tőle örökölte ugyanis gömbölyded, nőies idomait, és szeretné, ha az ötven feletti nők is megértenék, hogy a szépség valami olyasmi, amit nem szabhat meg a divat. Ashley szerint nem lehet kijelenteni, hogy csak az számít gyönyörűnek, aki fiatal és vékony, és édesanyja jó példát mutathat ebben. A marokkói témájú, sivatagi hátterű fotók vidám hangulatban készültek, pedig Linda később bevallotta, hogy jócskán ki lett mozdítva a komfortzónájából.

  • Megosztás:
hirdetés