Tyra Banks a kilencvenes években lett népszerű modell, a korszak egyik meghatározó nőalakja volt, ezért nem csodálkozunk azon, hogy Karen Millen ikonjai között ő is feltűnik. Sikere mai napig tart, hiszen karizmatikus személyiségével és nőies, vagány kisugárzásával sokakat lenyűgöz.

hirdetés

Tyra Banks egy olyan korszakban indult el a modellpályán, amikor a manökenek testalkatára még szigorú szabályok vonatkoztak, az sem volt kirívó eset, ha valakit arra kértek, diétázzon, hogy megtartsa „csúcsformáját”. Tyra Banks csak évtizedekkel később mesélt arról, hogy bizony ő is gyakran sanyargatta magát annak érdekében, hogy elérje a kívánt karcsúságot.

Ma már azonban egészen más fejjel gondolkodik, és belátja, hogy ez mennyire nem volt helyénvaló. Szerencsére a divatszakma is nagy változáson ment keresztül, a márkák zöme már rég ráébredt, hogy a nőiesség, a szépség nem centikkel és kilókkal mérhető, sőt, a megjelenés terén nem az alak, hanem az összkép, az egyéni kisugárzás számít igazán.

Tyra Banks felszedett ugyan néhány pluszkilót, ám éppolyan eredeti és megnyerő, mint korábban, sőt, ha lehet ezt mondani, nem csak a sziluettje, ő maga is nőiesebb lett túl a negyvenen. Gyönyörű, mint mindig, de vonzereje erősebb, mint valaha.

Tyra Banks a Karen Millen új arca

Karen Millen Icons című kollekciói évről évre megújulnak, az eddigi gyűjtemények kampányaiban pedig olyan nők szerepeltek, mint Paulina Porizkova, Helena Christensen, Liz Hurley, valamint Elle Macpherson. Mindannyian csodás nők, akikre ikonként tekintenek az emberek, és nem csak gyönyörűek, stílusosak, illetve tehetségesek, hanem mindemellett izgalmas karrierúttal bírnak.

A 49 éves Tyra Banks ragyogóan testesíti meg az elegáns, nagybetűs nőt, aki a letisztult és a csillogó darabokat egyaránt tudja viselni. Mert nem elég, ha a ruha stílusos, ahhoz, hogy ez érvényre jusson, tartás kell, büszke kiállás, és erős jelenlét. A topmodell egyiknek sincs híján, ráadásul ezek a csinos, nőies ruhafazonok tökéletesen mutatnak homokóraalakján.

A Karen Millen az elérhető luxusra helyezi a hangsúlyt, időtálló, stílusos eleganciát kínál a mindennapi és az alkalmi öltözékekhez. Az őszi divat trendjei is felsorakoznak a képeken, a klasszikus ballonkabát most egészen hosszú fazonban hódít, a csillogás nem csak az elegancia része, a hétköznapi szerelésekbe úgyszintén belefér, és persze a praktikus kis fekete ruháról sem feledkezhetünk meg.

Tyra Banks fotósorozatával nehéz betelni, egyszerű, mégis szuper elegáns. A kampányképeket Laretta Houston készítette.

Kiemelt kép: Noam Galai/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés