Az új stílus szemmel láthatóan megváltoztatta a 68 éves nő megjelenését, a szakemberek felszínre hozták a benne rejlő sikkes eleganciát. A hajvágás, a finom smink és az újragondolt ruhatár abszolút fiatalosabbá varázsolta a kisugárzását.

hirdetés

Ilyen sokat jelent az új stílus 60 év felett

Borzasztó azt hallani, hogy valaki rosszul érzi magát a bőrében és csúnyának látja magát a tükörben. Sajnos rengeteg nő küzd ezzel a problémával, és nem csupán az idő múlásával jelentkezhet az önbizalomhiány. Természetesen vannak olyan adottságok, amelyeken nem tudunk változtatni, vagy csupán sebészi úton formálható az adott terület, ám a legtöbbször csupán néhány apró átalakítás is elegendő ahhoz, hogy felszínre törjön az elnyomott nőiesség.

A 68 éves nő arról számolt be, hogy kifejezetten öregnek érzi magát legbelül, ami nagyon zavarja. Mindenki azt tanácsolta neki, hogy ne vágassa le a hosszú haját, hiszen rendkívül egyedi és gyönyörű, egészséges. Ő maga nem rajongott annyira a hosszú loboncért, hiszen minden nap félórát töltött fésülködéssel, ráadásul soha nem érezte igazán sajátjának ezt a fazont, de inkább másokra hallgatott, mint a saját belső hangjára.

A szakemberek meghallgatták a problémáját, megszabadították a hosszú tincsektől, és elképesztően sikkes, nőies frizurát varázsoltak neki. A megjelenését egy kis sminkkel dobták fel, valamint a ruhatár átformálásában is segítséget kapott. Hihetetlen, hogy néhány apró változtatás, a személyes stílus kialakítása milyen sokat jelent.

 

Az idő múlásával a test öregszik ugyan, de ez nem jelenti azt, hogy félúton elvész a nőiesség. Nem tűnik el, csak sokan nem tudják, milyen módon fejezzék ki az öltözködésükkel, a hajviseletükkel, hogyan találjanak rá a belső és a külső összhangjára. Egyesek elnyomják vonzó női oldalukat, vagyis nem élik meg igazán. Azt gondolják, hogy hatvan felett már úgyis láthatatlanok nőként, pedig ez nem így van. Csupán, ha valami nem jut felszínre, nem kerül kifejezésre, azt nem lehet elsőre észrevenni.

A megjelenés folyamatosan formálódik az évek során, ám az idővel nem olyan nehéz lépést tartani. A lényeg, hogy a változásokat nem eltakarni kell, hiszen ha valamit rejtegetni akar az ember lánya, nagy eséllyel még inkább fókuszba helyezi azt.

Mary haját nem festették be a fodrászok, meghagyták az őszen csillogó tincseket, az összkép mégsem öregíti a megjelenését, sőt! Az új ruhák abszolút passzolnak alkati adottságaihoz, kiemelik a nőies vonalakat, a megfelelő fazonokban abszolút csinosabbnak látja magát. A sminkkel sem estek túlzásba, csak egy finom makeupot kapott, ám a tónuskiegyenlítésnek és a szemek kiemelésének köszönhetően határozottan fiatalabbnak tűnik, mint korábban.

Ami pedig szintén hatalmas tanulság, hogy bár sokan a hosszú hajjal állítják párhuzamba a nőies megjelenést, sokszor nemhogy tartani kellene a látványosabb hajvágástól, az új stílus, a rövid fazon sokkal jobban betalál. A videóban szereplő 68 éves Mary is arról számolt be, hogy az az általános vélemény, hogy a férfiak a hosszú hajért rajonganak. Ám nem minden esetben igaz, hogy az a tökéletes választás.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés