Időnként fontos a stílusváltás, hiszen a megfelelő fazonokkal, frizurával sokkal előnyösebbé válik a megjelenés. Sosincs késő változtatni a külsőn, erre bármikor sor kerülhet. Ezek a hölgyek hatvan év felett döntöttek az újdonság kipróbálása mellett, a végeredmény pedig csodás lett.

hirdetés

A hölgyek stílusa az évek során folyamatosan változik. A fiatal nők legtöbbször bátran válogatnak a különféle irányzatok között. Eleinte sokat kísérleteznek, kipróbálják a mikrotrendeket, ha pedig valami nem passzol hozzájuk igazán, akkor váltanak. Idővel az egyedi stílus beérik, mindenki ráérez arra, hogy mi illeszkedik leginkább a személyiségéhez. Néha azonban megesik, hogy az idő múlásával is olyan darabokat visel az illető, melyek nem a legelőnyösebbek számára.

Ilyenkor jöhet a stílusváltás, ami sokszor teljesen megváltoztatja a megjelenést. Nem kell megijedni az újdonságoktól, és az aktuális trendekből is érdemes ihletet meríteni. Sok olyan aktuálisan divatos kreáció található a felhozatalban, ami könnyedén beilleszthető bármelyik korosztály ruhatárába. Az elegáns, időtálló ruhadarabok sosem mennek ki a divatból, és évek múltán sem számítanak majd ódivatúnak.

Ilyen, amikor jól sikerül a stílusváltás: ezek a hölgyek teljesen átalakultak

A videóban látható hölgyek hatvan év felett döntöttek a stílusváltás mellett. Átlagos volt a megjelenésük, hétköznapi darabokból állították össze szettjeiket. A frizurájukat egyszerű formában viselték, de a fazonok többsége nem passzolt az arcformájukhoz. Szerettek volna változtatni a külsejükön, vágytak egy kis izgalomra, újdonságra. A megújulás mellett fontos volt számukra, hogy a megjelenésük úgy legyen nőies, hogy nem lesz túlságosan harsány vagy közönséges.

 

A hölgyek átalakulása a megfelelő frizura kiválasztásával kezdődött. Volt, akinél csak apró változás történt, például egy frufru formájában, míg mások teljesen más fazont, hajszínt próbáltak ki. Az új hajviseletek sokkal előnyösebbek lettek, a küllem fényét pedig tovább emelték a megfelelő összeállítások.

A nők számára a stylist előnyös, klasszikus ruhafazonokat válogatott össze. Ezek a kreációk az aktuális trendek között is megtalálhatók. A stílusváltás során nagyon odafigyeltek a színekre, a megfelelő árnyalatok derítik, fiatalítják az arcot, teljesen más lesz tőlük a kisugárzás.

Időnként érdemes elgondolkodni a stílusváltáson, hiszen a videón látható hölgyek megjelenése is szemmel láthatóan átalakult. A megfelelő ruhafazonok teljesen megváltoztatják a külsőt, ahogy a frizura szintén hatással van a nőies összképre. Ennek köszönhetően megnő az önbizalom, és sokkal pozitívabb lesz a kisugárzás.

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés