A téli körömtrendek izgalmassá, elegánssá teszik a palettát, a csillogás mellett a piros szín abszolút dominál a manikűrdivatban. A különlegesebb mintáknak is érdemes esélyt adni a szezonban.

hirdetés

A téli körömtrendek izgalmassá teszik a palettát

Kék varázs

A kék valamelyest a tél színe. Egyáltalán nem meglepő, hogy a különböző kék árnyalatok és az izgalmas hópelyhes, kék varázsvilágos minták idén is tarolnak a manikűrdivatban. A mélykék most a legnépszerűbb választás, akár csillogó, akár matt, de akár klasszikus formában szintén érdemes bevállalni a feltűnőbb, mégis elegáns körmöket. Természetesen a visszafogottabb verziókkal sem lehet mellényúlni, igazán téli, fagyos hatást kelt majd az eredmény.

Meggypiros

A piros nem csupán az utcai divatban és a vörös szőnyegen került előtérbe, a manikűrtrendek mezején éppúgy listavezetővé vált. Nem csupán a karácsonyi hangulat ihlette körmökhöz érdemes a meggypiros lakkhoz nyúlni, a dögös vörös árnyalatok bármilyen formában megállják a helyüket. Romantikusak, melegséget árasztanak magukból és hihetetlenül divatosak a szezonban.

Diszkrét csillogás

Nem meglepő, hogy a csillogó manikűrök továbbra is a népszerűségi lista élén állnak. Nem lehet túltolni a ragyogást, noha most talán egy kicsit visszafogottabbá vált a csillogó körömtrend. A glitterek és a csillámpor leginkább a mintában köszön vissza a téli időszakban.

Bársonyos hatás

Ha valaki a feltűnő csillogásra szavaz, érdemes a bársonyhatású körömtrendet választania. A gyönyörű csillámos lakkoknak köszönhetően a manikűr pontosan úgy fest, mint egy elegáns bársonyruha. Az eredmény elképesztően sikkes és visszafogott, ráadásul bármilyen színben csodásan mutat, még élénk árnyalatokkal sem lesz túlzó.

A bársony látszatát egy különleges technikával érik el a szakemberek. Egy mágnes segítségével teszik különlegessé a manikűrt, persze ehhez nem csupán mágnesre, de egy mágnesezhető speciális lakkra is szükség van.

Kötött pulcsi

Ha már téli időszak, akkor kötött pulóverek. A klasszikus kötött minta a manikűrről is visszaköszönhet, ez a trend abszolút meghódítja a szezont. Tulajdonképpen a kötött pulcsis motívumot szuperül lehet variálni, egy kis csillámmal pedig még inkább ki lehet emelni, fókuszba lehet helyezni az eredményt.

Gyöngyök

Az elegancia most abszolút jelen van a körömtrendek háza táján, nem meglepő, hogy a gyöngyös díszítés is szerepet kap a szezonban. A legszebb eredmény úgy érhető el, ha fehérrel kombinálod a gyöngyszemeket. Baby boomer vagy klasszikus francia mintázat esetén hihetetlenül mutatós lesz a manikűr. Az egyetlen dolog, amire fokozottan figyelni kell, az a gyöngyök rögzítése, hiszen az apró szemek könnyedén lepotyognak a körmökről, s ilyenkor a lakk felülete is sérül.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés