Ha szilveszteri buli, akkor csillogó, látványos manikűr kell a tökéletesen ünnepi hangulathoz! Nem kell túlgondolni a körömdíszítést, csupán a csillám erejére van szükség, és máris ragyogóvá válik a megjelenés. Ilyenkor semmi nem túlzás, persze a visszafogottabb, nőies verziók éppúgy megteszik a hatásukat. Inspiráló ötleteket mutatunk, melyekkel ez az apró részlet is hozzáad a sikkes megjelenéshez.

hirdetés

Ha magadnak készíted el a manikűrt a szilveszteri bulira, semmiképp nem érdemes túlgondolni a körmök mintáját. Érdemes egyszerűségre törekedni, és a tipikus, alkalomhoz illő árnyalatokkal játszani. Egy gyöngyházfényű arany, esetleg ezüst lakk tökéletesen megfelel a célnak.

Ahhoz, hogy szépen tudd felkenni az alakzatokat a körmödre, mindenképpen szükséged lesz egy vékony ecsetre, esetleg mintázóra. Ezeket műkörömszaküzletekben szerezheted be. Ha már kicsúsztál az időből, a fültisztító és a fogpiszkáló zseniális alternatív megoldást kínál.

A videóban lépésről lépésre láthatod a zseniális szilveszteri körmök elkészítését. Az efféle mintázatokat, díszítéseket te magad is el tudod készíteni egy kis gyakorlással, nem kell hozzá kimagasló kézügyesség!

 

Ilyen a tökéletes szilveszteri manikűr

A tökéletes szilveszteri manikűrről szinte mindenkinek a csillogás jut eszébe. A ragyogó hatást csillámporral lehet a legegyszerűbben elérni, de a csillámmal dúsított lakkok is látványos eredményt ígérnek. Nagyon változatossá tudják tenni a megjelenést, a nőies, partihangulatú apró részlet kifejezetten megbolondítja az összképet.

A legnagyobb csillogás sem túlzás

A legegyszerűbb megoldás, ha a teljes köröm csillogó pompában díszeleg. Ezt egy egyszerű lakkal, esetleg átlátszó verzióba szórt csillámmal is megoldhatod. A végeredmény garantáltan tükrözi majd a szilveszteri partihangulatot! Érdemes az árnyalatot a ruha színéhez igazítani, ettől kifinomult és nőies lesz az eredmény.

A csillogó minták is sokat dobnak az összképen

Nem feltétlenül kell az egész körmöt csillogóra festeni. A lakkokkal, valamint a különböző, csillámlóan ragyogó porokkal zseniálisan lehet trükközni. Ez egy kicsit időigényesebb művelet ugyan, de megéri a belefektetett energiát, hiszen rendkívül különleges manikűr lesz az eredmény.

Ha francia verziót készítenél csillogó körömvégekkel, inkább lakkal próbálkozz, mint csillámos porral. Érdemes egy vékony ecsettel felvinni az anyagot, így szebben tudod meghúzni az éleket. Ha nem szeretnél határozott vonalakat, kend le átlátszó lakkal a körmöd, majd a végét nyomd bele a csillámporba. Fantasztikus lesz az eredmény!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés