Az utóbbi időben kicsit háttérbe szorultak a tejfehér körmök, hiszen a tavaszi-nyári körömfestési trendeket főként a vibráló színek és a különféle minták uralták. Bár megjelent a szolid elegancia, a finom stílus korántsem volt annyira meghatározó, mint korábban. Ám Jennifer Lopeznek köszönhetően ismét felkapták az egyszerűségében is nagyszerű manikűrt.

hirdetés

A tejfehér körmök trendje pár évvel ezelőtt még a népszerű francia festést is maga mögé utasította. A nők nagy része ezt a lágy, visszafogott színárnyalatot kérte a manikűröstől. Népszerűsége leginkább az egyszerűségének köszönhető, letisztult, elegáns árnyalat, ami tökéletes alapja lehet például az esküvői manikűrnek.

Jennifer Lopez sem tudott ellenállni a finom árnyalatnak, pár hónappal ezelőtt ezt választotta az esküvőjére. A körmöse nem bonyolította túl a dolgokat, mandulaformájúra reszelte a körmöket, majd tejfehérre festette őket. Az esküvői fotóknak köszönhetően ismét fellángolt a korábbi trend, azóta kissé megszaporodtak a tejszínű manikűr variációi.

A tejfehér körmök eleganciát visznek a megjelenésbe

A tejfehér körmök remek alapnak számítanak. Az egyszerűbb stílus kedvelői imádni fogják a visszafogott festést, ami szépen megcsillan a fényben. Bármilyen körömformára rákerülhet, és nincs olyan alkalom, amire ne lenne ideális.

Mivel egy praktikus körömalapról van szó, így bátrabban díszíthetik a festést kövek vagy más minták. A manikűrös dolgozhat nyomdával, esetleg vékony szálú ecsettel rajzolhat meg pár geometrikus formát.

A különféle fémes részletektől ősszel sem kell elbúcsúzni. Az arany fólia az egyik legelegánsabb díszítőelem, melyet viszonylag egyszerű felhelyezni, mégis nagyon szép lesz vele a végeredmény. Ha nem szeretnéd túlzásba vinni a dolgokat, akkor csak pár körömre kerüljön fel.

A párducminta szinte minden ősszel visszakacsint a divatba, így most sem hiányozhat a repertoárból. A tejfehér lakk remek alapot biztosít a motívumnak.

Rengeteg izgalmas elem közül válogathatsz, jöhetnek a csillámok, melyek akár uralhatják a festés egy részét.

Az épített, francia műköröm alapszíneként úgyszintén megjelenhet, ebben az esetben a tejfehér alapra kerül majd fel a fehér festés.

Bármelyik manikűrre esik a választásod, nem hibázhatsz vele, hiszen a festési technika roppant egységes, letisztult hatást garantál.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés