A legmenőbb téli manikűrtrend a kötött pulóver mintájára alapoz. Egyáltalán nem túlzó vagy hivalkodó, mégis izgalmassá teszi a körmöket!

hirdetés

A kötött pulóver mintájára épül most a legmenőbb manikűrtrend

A körömtrendek mindig szezonálisak, a divattal együtt folyamatosan változnak. A téli időszak kezdetén leginkább a csillogó, karácsonyi manikűrök népszerűek, hiszen decemberben mindenki az ünnepi időszakra készül. Az új esztendő kezdetével azonban a téli szezonnak még nincs vége, sőt, most jön még a java! Bár a ragyogásról, a strasszokról és a csillámporról továbbra sem mond le a körömdivat, egy igazi retró klasszikus is visszatér a palettára.

Aki rendszeresen megcsináltatja, vagy netán magának készíti el a manikűrjét, általában mind az árnyalatokat, mind a mintákat igyekszik az aktuális időszakhoz igazítani. Mi más lehetne téliesebb a kötött pulóvernél? A vastag pulóverek mintázata remek inspirációként szolgál egy stílusos körömmintához. A menő pulóveres körömmintáknak most senki nem tud ellenállni!

A trendi manikűrnek számos izgalmas változata van, lehet norvég mintás és szívecskés is, az eredménynek csak a kreativitás, na meg a türelem szab határt. Bátran lehet játszani a színekkel, árnyalatokkal, a sötétebb és a világosabb tónusok éppúgy elbírják a visszafogott motívumokat.

A körömdíszítés elkészítése alapvetően nem bonyolult, azonban profi körmös szettet igényel. Szimpla körömlakkal nem lesz olyan látványos az eredmény, ráadásul a minta felrajzolása is sokkal nehezebb a gyorsan száradó lakk esetében. Ha van otthon UV-lámpád, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a meleg hatású, igazán télies manikűrtrendet, de a körmösöd is garantáltan el tudja neked készíteni!

A kötött pulóver úgy tud igazán valósághűen megjelenni a körmökön, hogy a matt és a fényes részletekkel játszanak a szakemberek. Az alapszín felkenése után mattá varázsolják az árnyalatot, ezáltal a felkent mintázat sokkal látványosabb hatást kelt, elkülönül a háttértől. A még inkább kötött hatású, téli hangulatú eredmény érdekében átlátszó porcelánporral érdemes feldobni a körmöket.

 

Ez a klasszikus, nőies trend egészen a tavaszi időszakig velünk marad, éppúgy, ahogy az öltözködésben is fontos szerepet játszanak a vastag, meleg pulóverek a következő hónapokban. Akár az összes körmödet feldobhatod vele, egyáltalán nem túlzó vagy sok az összhatás.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés