Egy csinos kis konty elkészítése nemcsak egyszerű, de gyors is lehet, csupán a megfelelő technikára van szükség a tökéletes eredményhez. Ez a verzió minden alkalomra megfelel, a szimpla hétköznapi öltözékekhez, valamint az elegáns, alkalmi viseletekhez egyaránt jól passzol. Egy kis gyakorlással te is meg tudod csinálni!

hirdetés

A szimpla hétköznapokon elképesztően egyszerű kontyba fogni a frizurát, ráadásul nem csak nőiessége miatt érdemes bevetni ezt a hajstílust. Ravaszul elfedi a már zsírosodó töveket, miközben kifejezetten feldobja az egyszerű, átlagos megjelenést. Különleges alkalmakra éppen olyan szuper választás ez a fazon, egy kis díszítőelemmel finoman elegánssá varázsolja a külsőt.

Nem kell mesterfodrász, sem pedig extra kézügyesség ahhoz, hogy tökéletes legyen az eredmény. Noha némi gyakorlásra szükség lehet, hogy minden mozdulat pontos és gyors legyen, egy idő után már automatikusan, reflexből tudni fogod, mikor hova kell illesztened a tincseket. A frizura elkészítéséhez csak néhány hullámcsatra és egy strapabíró hajgumira lesz szükséged!

 

Egy konty lehet gyors és egyszerű is, csupán a megfelelő trükkökre van szükség

Kontyot bárki tud csinálni, ez nem is kérdés. Pillanatok alatt fel lehet fogni a hosszú tincseket, ha zavaróvá válnak, azonban a kusza, kócos és cseppet sem egységes eredmény nem minden alkalommal állja meg a helyét. Az otthoni takarításhoz, főzéshez és pihenős délutánokhoz kényelmes és sikkes viselet a kis madárfészekszerű frizura, ám a munkanapokon, elegáns eseményeken aligha mutat jól.

Soha nem lehet tudni, hogy éppen kivel futsz össze az utcán vagy a buszon, így megéri rászánni a procedúrára reggelente pár percet a tükör előtt. Ez a konty nem kíván különösebb erőfeszítést, mégis hihetetlenül letisztult és nőies külsőt kölcsönöz.

 

Ahhoz, hogy a tincsek ne lapuljanak rá a fejtetőre, érdemes egy kicsit lazábbra fogni a copfot. Az egységes, tartós hatás érdekében egy kevés hajlakkot kell alkalmazni, így garantáltan a helyén maradnak a szálak. Ahhoz azonban, hogy mégse legyen túlzottan merev és mesterkélt az eredmény, az elülső tincseket ajánlott szabadon hagyni. Ezeket akár be is lehet hullámosítani, így különösen sikkessé válik az összkép.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés