A szilveszteri frizurák esetében az egyszerű hajstílusok éppen annyira divatosak, mint a bonyolultabb konstrukciók, így akkor sem kell kétségbeesned, ha az utolsó pillanatban már nincs szabad időpont a fodrászoknál. Otthoni ügyeskedéssel éppúgy születhetnek nőies, elegáns hajviseletek. Arra senkit nem buzdítanánk, hogy álljon neki egy durva szőkítésnek és hajfestésnek, a különböző stílusok kialakításához azonban nem feltétlenül szükséges szakember. Lépésről lépésre mutatjuk a sikkes verziókat.

hirdetés

Bár sok nő igyekszik előre rákészülni a szilveszterre, megesik, hogy az ünnepi vendégjáró körök után már nem marad idő a fodrászra, vagy épp nincs szabad hely a székségszakembereknél, akik már hetekkel az esemény előtt be vannak táblázva. Nyilván, ha festést, vágást szeretne megejteni az ember lánya, házilag nem helyettesíthető a kellő szakértelem, ám a konytok, ondolálások esetében a saját frizurakészítői tapasztalataidra is rábízhatod magad.

A divatos szilveszteri frizurák nagyon sokfélék, az egyszerűbbektől a bonyolultabbakig számos ötlet közül válogathatsz. Az ünnepi időszakban a legtöbben igyekeznek a legjobb formájukat hozni, azonban megesik, hogy a nagy pihenés előtt már nincs időpont a körmöshöz, a fodrászhoz és a kozmetikushoz sem.

 

A hajkészítés fortélyaiba könnyű belejönni, pláne videós segítséggel, noha egy teljes átalakulásnak aligha érdemes otthon nekiállni. A hajfestés, különösen a szőkítés óriási bakiként végződhet, a fodrász pedig jó ideig nem tudja majd orvosolni a hibát. Az egyszerűbb, mégis különleges stílusok, amelyek kellően elegáns, nőies összképet teremtenek az ünnepi időszakban, roppant egyszerűek elkészíthetők.

Sokszor nincs szükség semmilyen extra manőverre, sem vágásra, fazonírozásra, hajfestésre, hogy mutatós legyen a hajviselet. Könnyű és lekövethető kézmozdulatokkal csodás frizurákat lehet összedobni. A videóban látható verziókat hosszú, esetleg félhosszú tincsek esetén egyszerű elkészíteni, a rövidebb szálakkal már nehézségekbe ütközhetsz.

Egyszerű, mégis elegáns szilveszteri frizurák: ötletek kezdőknek és rutinosaknak

Nem feltétlenül kell a nehezen elkészíthető, mindenféle hajformázást és bonyolult feltűzési módszereket igénylő frizurákkal kísérletezni az ünnepi megjelenéshez. A finom, nőies kiegészítők még a legegyszerűbb hajviseleteket is feldobják. Egy elegáns hajráf, esetleg hajpánt különlegessé teheti az összképet, a megfelelő stílussal kombinálva zseniálisan mutat.

 

Örök klasszikus ebben a szezonban a masni is, ami roppant nőies kisugárzást eredményez. Az első blikkre kislányosnak tűnő kiegészítő még a legszimplább szetteket is megbolondítja, csodássá teszi az elegáns, ünnepi megjelenést. Ehhez lehet használni már készen kapható, gumira rögzített masnikat, de egy szalag szintén megteszi, ha nem készültél előre a frizurakészítésre.

Hajsütő vassal, illetve hullámosításra alkalmas hajvasalóval egyaránt ondolálhatod a tincseket, a póthajat pedig nyugodtan kihagyhatod a lépések közül, hiszen a lágy loknik már eleve dúsabbnak mutatják a frizurát. Ha nincs otthon, ne bánkódj, anélkül ugyanúgy szuper lesz a végeredmény.

A fonatokkal szintén nem lehet mellényúlni, rengeteg különleges verzió között válogathatsz. Az efféle copfos frizurákba nagyon egyszerű belecsempészni az ékszerre hajazó hajcsatokat, díszeket. Pillanatok alatt ragyogóvá teszik a külsőt, miközben nem kell órákat szánni a készülődésre.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés