A mutatós alkalmi frizurák elkészítése sok időt és energiát vesz igénybe, ezért a nők nagy része inkább bele se kezd, és marad a jól bevált viseletnél. Szerencsére vannak egyszerű, de látványos variációk, amelyek pillanatok alatt elkészülnek, mégis feldobják a megjelenést.

hirdetés

Az ünnepi szezonban nagyobb reflektorfényt kapnak az alkalmi frizurák, amelyek tökéletes kiegészítései lehetnek a csinos ruháknak. Ám a legtöbb variáció elkészítése rengeteg gyakorlást igényel, és még akkor sem biztos, hogy sikerülni fog a végeredmény, mivel a hajhossz és a dús volumen gyakran úgyszintén számít. Az ünnepi rohanásban pedig senki sem szeretne hosszú órákon át a tükör előtt bíbelődni.

Mutatós alkalmi frizurák, amelyekkel nem kell sokat bajlódni

A videó két egyszerű, könnyen elkészíthető frizurát mutat be, amelyekhez csupán hajsütővasra, hajgumira és csatokra van szükség. Bár nem muszáj göndörítened, mégis érdemes, mivel a lágy ondolálás sokkal texturáltabbá teszi a tincseket, így az egész viselet látványosabbá válik.

Az első frizurához kicsit tupírozd fel a fejtetőn lévő részeket, válaszd el az archoz közel eső szekciókat. Majd a hátsó tincsekből készíts copfot. Nem muszáj szorosan gumiznod, jól mutat, ha lazább hatású lesz a végeredmény. Miután ezzel elkészültél, kicsit csavard meg a korábban leválasztott szekciókat, és tüntesd el velük a hajgumit. A viseletet hajlakkal fixálhatod. Pár apróbb tincsecske kimaradhat, ezek szépen keretezik az orcát.

 

Másodízben egy kontyot alkot a vlogger, amelyhez elsőként trükkösen megcsavarja a tincseket. Parkettafonás-szerűen fogja össze a szekciókat, a technikát a legkönnyebben a videóból sajátíthatod el. Nem szükséges az egész hajat odafogni, elég, ha van két nagyobb hajfonat. A csavart mozdulatokkal készült részeket kicsit meglazítja, ezután feltűzi őket a tarkójára. Az így kapott kontyot végül hajlakkal fejezi be.

A második viseletet egy hajpánttal egészítette ki, ám ennek nem muszáj belekerülnie a frizurába. Kedved szerint változtathatsz a kiegészítőkön, a megjelenésed feldobhatod hajcsatokkal, hajráfokkal vagy bármilyen aprósággal. A divatos hajékszerek csak még ragyogóbbá teszik az összképet, így biztosan varázslatosan alakul majd az este.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés