Ha az ember valamilyen nagyobb alkalomra készül, azonnal a fodrászt hívja segítségül, ám egy csinos és elegáns frizura elkészítéséhez nem feltétlenül van szükség rá. Az alábbi videóban bemutatott alkalmi frizura roppant egyszerű, így bárki el tudja készíteni otthon is.

hirdetés

Elegáns francia konty alkalomra

Első lépésként használj volumennövelő sprayt, amivel dúsabbá teheted a loknijaidat, majd lágyan hullámosítsd be a hajad. Ezután nincs más dolgod, mint a videóban látható módon felfogni a hajad egyik felét egészen a fejed hátsó részéig, majd rögzíteni néhány nagyobb hullámcsattal minden irányból.

Most fogd a hajad szabadon lógó részét és a végét gumizd össze, de ne teljesen húzd át rajta a hajad, hanem hagyj rajta egy kis hurkot. Ezután kezdd el feltekerni a hajad, míg el nem éred a már feltőzött részt. Rögzítsd ezt is hullámcsattal és igazítsd el. A laza hatásért hátul és elöl is szabadon hagyhatsz néhány tincset, amiket begöndöríthetsz. És ennyi, más dolgod nincs is, mint bezsebelni az elismerő pillantásokat ezért a mesés frizuráért.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés