Az állig érő rövid haj nem csak jól formázható, hanem sokféle frizuraviseletet megenged egy kis kreativitásnak és néhány hullámcsatnak köszönhetően. Az alkalmi frizura, és a konty sincs kizárva!

hirdetés

A rövid bob fazonban sokféle hajviselet rejlik, csupán meg kell látni benne a lehetőségeket. Azon túl, hogy könnyedén feldobható kendővel, hajpántokkal, elegáns hajcsatokkal és lágy loknikkal, még számos módon alkalmivá varázsolható.

Néhány trükkösen felcsavart tincs és gondosan elrejtett hullámcsat csodákra képes, egy szolidabb konty például hajfánk nélkül is megoldható. Őrült tupírozásra sincs szükség, hogy megnöveld a hajtömeget, elég, ha ellesed ezeket a trükkös mozdulatokat!

A rövid haj is okozhat meglepetést: nőies alkalmi frizura és konty, állig érő bob fazonból

Zseniális, ahogy ez a fodrász, lépésről lépésre új frizurákat kreál az állig érő bob fazonból. Láthatatlanul elhelyezett hullámcsatokkal trükközik, így éri el az optikai csalást. Ezek a hajviseletek minden alkalomra tökéletesek, elegáns összejövetelekhez éppúgy jól passzolnak, mint egy romantikus randevúhoz, vagy a dolgos hétköznapokhoz.

Praktikusak, könnyen elkészíthetőek, persze sokat kell gyakorolni a mozzanatokat, ha az ember lánya segítség nélkül, saját magának szeretné összerittyenteni az efféle remekműveket. Nem a lépések bonyolultak, csupán az jelenthet akadályt, hogy nem látod, mit matatsz hátul, de ezt a problémát dupla tükörrel megoldhatod.

Jobb nem frissen mosott, előzőleg lazán ondolált tincsekkel dolgozni, melyek megdobják a haj volumenét. A fodrász trükkös csavarásokkal ellensúlyozza a fürtök rövidségét, amiket apró hullámcsatokkal rögzít.

Az egymásba tekert loknik becsapják a szemet, dúsabbnak, hosszabbnak sejtetik a frizurát, ugyanakkor, csinos kis konty látszatát keltik.

Vízesésfonással is érdemes trükközni, gyönyörű hajviseletekre ad lehetőséget.

A haj finom csomózása is jó ötlet lehet, de ehhez nem árt, ha hajlakkal kicsit texturálttá teszed a tincseket, hogy ne csússzanak szét egymáson.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés