Csinos és elegáns esküvői frizurák rövid hajból is készülhetnek! Ezek közül bármelyik verzió mesésen mutat majd a nagy napon.

hirdetés

Sokan egyik pillanatról a másikra hirtelen elhatározásból döntenek úgy, hogy rövidebb hajfazonra váltanak, míg mások egyébként sem szeretnék megnöveszteni a hajukat. Egy dolog biztos, nem sok nő igazítja a hajhosszát az esküvő időpontjához. Gyakori jelenség, hogy a családtagok és barátok arra buzdítják a menyasszonyt, hogy növessze a tincseit a nagy napig, hiszen a hosszú hajjal sokkal több mindent lehet kezdeni. Valójában a rövidebb szálak sem jelentenek akadályt, nem szükséges eltolni a kitűzött dátumot a frizura miatt.

Rövid hajból éppen olyan sikkes és nőies esküvői haj készülhet. Csupán a megfelelő technikára és néhány hullámcsatra van szükség ahhoz, hogy valóban vonzóvá és lehengerlővé varázsolja a megjelenést. Mutatunk néhány inspiráló ötletet, amelyek kifejezetten jól mutatnak a nagy napon.

Nőies esküvői frizurák rövid hajból

Nem kell hosszú frizura ahhoz, hogy igazán nőiessé váljon a megjelenés az esküvő napján. Egy elegáns hajdísszel gyakorlatilag bármilyen fazont fel lehet dobni, ráadásul csak a megfelelő technikán múlik, hogy kellőképpen különleges legyen a végeredmény. Egy teljesen egyszerű hajfonat például hihetetlenül megbolondítja a rövid tincsekből összeállított laza kontyot, ráadásul ezt a stílust egyáltalán nem nehéz elkészíteni!

 

Egy különlegesen összeállított konttyal sem lehet nagyot hibázni. A feltűzött fazon kifejezetten kényelmes, nem akadályoz a táncban sem, és elképesztően nőiessé teszi a megjelenést. Ez a verzió első látásra bonyolultnak tűnik, ám a videónak köszönhetően minden lépés lekövethető. Nem nehéz elkészíteni, abszolút nem igényel különösebb kézügyességet és bobfrizura esetén garantáltan látványos lesz a végeredmény!

 

Ám nem muszáj feltűzni a teljes loboncot, a kiengedett bobfazon is hihetetlenül sikkes tud lenni. A félig feltűzött frizura több szempontból is praktikus, ugyanis az igencsak zavaró tud lenni, ha a ceremónia és a tánc közben belelóg a szemedbe a hajad, ezzel a technikával azonban elkerülheted a problémát. Ugyanakkor a trükkösen feltűzött hajat jobban lehet díszíteni, akár egy különleges csat, szalag vagy virág is szóba jöhet. Ez a változat egyszerű, mégis roppant nőies hatást kölcsönöz a megjelenésnek.

 

A klasszikus esküvői kontynál nincs elegánsabb! Csupán néhány szilikonos hajgumira és pár hullámcsatra van szükség ahhoz, hogy a rövidebb frizurából is mesésen elegáns kontyot készíthess. Ezzel a módszerrel nemcsak szép, hanem kifejezetten tartós lesz az eredmény.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés